Skifte lys i en Jetta TDI 2 006

 Skifte lys i alle kjøretøy er en god ferdighet å lære. Det vil spare deg for tid og penger, og tillater deg å installere lys du ønsker. For 2006 Jetta TDI, partene har plass til å bevege seg, og prosedyren krever ikke fjerne ting som batteri eller luftfilteret. 2006 Jetta TDI tar H7 lykter, som er tilgjengelig på de fleste bilverksteder og online. Du trenger ikke å kjøpe nøkkeltiltak. Det er mange med høy intensitet frontlykter tilgjengelig på nettet som kan gi Jetta et mer kraftfullt utseende og gi deg en bedre oversikt over veien om natten.

 Ting du trenger

 2 Type H7 hovedlys

 Instruksjoner

  •  1

 Dra håndtaket fra innsiden av kjøretøyet under førersiden dashbord. Trekket vil vises noen få inches. Løft den lille låsen rett under midten av panseret for å åpne hele veien.

 2

 Fjern de frontlys caps. De er runde, plast caps, like bak lyset inne i bilen. Lokkene er få inches i diameter og har finner på sidene, slik at du kan skrive bedre. De vil komme lett med en halv omdreining. Sett dem på et trygt sted for ikke å miste dem.

 3

 Trekk lysene. Ved hjelp av fingrene, ta tak i plastføtter frontlys caps og ta til høyre. Det vil ta bare en kvart omdreining, og du vil føle at de kommer når den slippes.

 4

 Fjern de gamle pærene. Når du ser på flaggskip-kort, vil pære festet til en runde metallplaten. Skriv inn platen i fingrene og forsiktig ut. Ikke trekk pære eller det kan brekke og kuttet fingrene. Den gamle pæren skal gli relativt lett. Kast pærer som ikke fungerer lenger.

 5

 Sett de nye pærene i trafikken. De nye pærer har to stifter på undersiden av en rund skive. Platen har et hakk kutt i den ene siden. Juster hakket med pinnen på pluggen. Dette vil sikre at du har riktig justert plugger. Holder metallskive av de nye pærene, forsiktig inn i hatten.

 6

 Sett kortene tilbake i frontlykter. Hvis du ser bak frontlyktene, vil du se to metallplater, springer bøyd. Dette er hva holde fyr plugger i frontlys rammen. På caps, er det to metallspor. Juster hakkene caps litt vekk kilder og slå. Hakkene skal passe i fjærer og holde fyret på plass. Det kan kreve litt prøving som de er vanskelige å se.

 7

 Bytt ut caps. Dette er nødvendig for å holde vannet ute av frontlyktene.

 8

 Slå på bilen og frontlykter. Sikre at de fungerer før du lukker dekselet og fullføre arbeidet.

 Hint

 Skift alltid begge frontlyktene på samme tid, slik at du har lik lysstyrke på hver side av bilen.

 Ikke ta på lyspæren med en ny flaggskip med fingrene. Olje på hendene vil føre til at pæren til å brenne raskere.

 Hvis du bytter ut en pære som fortsatt fungerer, legg den i en vanskelig container og legg den i hanskerommet. Denne måten har du en ekstra pære hvis man forbrenner mens du er på veien.

 Snu bilen når du bytter frontlyktene.

 Sørg også for at lysene er slått av inne i bilen før du berører en del av lysene; Ellers vil du være elektrisk sjokkert.

 Test alltid frontlysene før du lukker panseret. Du må sørge for at de fungerer før du kjører bilen.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha