Skille karakteristikker og egenskaper i India teak

 India Teak er et populært tre som brukes i møbelindustri siden det 18. århundre, og ble populær i viktoriatiden i Europa. Kjent botanisk som Tecona Grandis, opprinnelig fra India, er det en tropisk hardved som vokser som Malaysia, Indonesia, Thailand og Burma, til en høyde på ca 3000 fot, modning etter ca 50 år. Selv om kontrollene har blitt satt på plass for å hindre avskoging i de berørte landene, er krypskyting teak fortsatt en lukrativ forretning i visse områder. Teck anvendt for dekk på Titanic er intakt til tross for å være nedsenket i saltvann i flere tiår.

 Erkjennelsen egenskaper og egenskapene til teak

 Se teak. Indian teak er i utgangspunktet gyllen gul farge som årstidene til gylden brun, utvikling av mørke striper. Ubehandlet, blir dette til en grå-brun farge etter ca et år, som overflaten olje fordamper. Det er finkornet, gjør lunges eller renning og er derfor regnet som den mest stabile av alle tre.

 Føler teak. Erfarne tømrere kan gjenkjenne nyklipt teak av hans fet, resinous tekstur. Veden er tett, som veier £ 40 per kubikk fot, og grovkornet. Dens fet natur og tetthet gjør det motstandsdyktig mot insektangrep, brann, vann, vær og kjemisk reaksjon. Det betyr ikke korrodere metaller det kommer i kontakt med.

 Føler teak. Teck, spesielt når nyklipt, har sin egen individuelle smak, læraktig.

 Arbeid teak. Teak kan bores, sages og formet andre kommersielle tre, men silika og fet natur teak blunts verktøyene tidligere enn andre tresorter. Teck må bli jobbet med skarpe redskaper. Teak root kan også være skåret. Teak støv snu og sliping kan være et irritasjonsmoment. Teck bonding kan være vanskelig og bør prøves umiddelbart etter klipping.

 Gjenkjenne egenskapene til teak for forbrukeren. Teak er et vakkert tre som brukes til å produsere innendørs møbler og utendørs høy kvalitet som krever lite eller ingen vedlikehold. Dens vannmotstand gjør at den kan mye brukt i båtbygging og terrassebord og motstand mot kjemiske angrep gjør den egnet for laboratoriebenker. Teak finer brukes for paneler og kryssfiner. Teak ble brukt til å bygge krigsskip i det 18. og 19. århundre, fordi den ikke knuses når truffet av skudd eller artilleriild.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha