Skilsmisseforhandlingene ved gjensidig samtykke

 Ikke alt må være skilsmisse, en tilstand av bitter sinne. Noen par som er i stand til å opprettholde en sivil forhold bestemmer seg for å skille seg ved gjensidig samtykke. Sjekk med din lokale domstol å avgjøre bestemte regler for denne prosedyren i kraft i staten.

 Innskudd

 Det første trinnet i alle stater er å søke skilsmisse. Selv i et gjensidig samtykkende omstendigheter, må en fest ut skilsmisse og skilsmisse har en "klage" servert på den andre parten. Den andre delen tar for klagen, vanligvis akseptere skilsmisse eller annen grunn ble gjort.

 Høring

 Det andre trinnet er å planlegge et rettsmøte. I en skilsmisse ved gjensidig samtykke, det bør ikke det vil være nok til å utfordre i retten. Dersom begge parter er enige om skilsmisse og dens betingelser, er en dommer sannsynlig å gi oppløsning av ekteskap ganske raskt.

 Betraktninger

 En måte å øke hastigheten på gjensidig samtykkende skilsmisser enda mer for å utvikle en separasjon avtale med din ektefelle før du går til retten. Avtalen kan omfatte hvordan eiendeler og gjeld vil bli delt, hvordan barnet støtte vil bli betalt og disponeringen av felles på kommersielle bekymringer paret.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha