Skilting med parkering forskriften

 parkeringsskilt bidra til å kontrollere forvirring i parkeringsområder. Parkeringsplassen skilting utdannede folk om hvor de kan og ikke kan parkere. Detaljhandel signage vil de nærmere detaljer om hvem som har lov til å parkere i et bestemt område eller plass, slik som funksjonshemmede eller administrerende direktør i et selskap. Det finnes regler for parkering tegn på hva som kan og bør bli vist på skilt og plakater som skal installeres.

 Handicap Signage

 Selskapene er pålagt å ha et handikap tilgjengelig parkering for kunder, besøkende og ansatte. Regelverket krever at disse skiltene detaljhandel mellomrom utpekt for mennesker med nedsatt funksjonsevne. Dette gjøres ved særskilt angivelse Handicap Parkering på skilting og viser typiske logo stolen. Handicap tilgjengelig-parkering - og signalering - må være i områdene nærmest bygningen, der bakken er nivå.

 Avstand fra brannhydrant

 Hver stat har forskrifter om nærhet av et kjøretøy kan parkeres på en brannhydrant. For eksempel er denne avstanden minst 15 fot i Sacramento, California og Seattle. Et skilt trenger ikke å bli lagt i nærheten av brannen hydrant hvis linjene er malt rød, noe som indikerer en parkeringsplass forbudt. De virksomhet og bedrifter som legger ut forbudskilt mot parkering på eget initiativ må plassere et skilt innen 5 føtter av hydrant, med ordene som vises på parkering forbudt skilt.

 Spesielle parkering tegn

 Regelverket krever at ingen parkeringsskilt viser avstanden der et kjøretøy er tillatt å parkere. For eksempel, hvis du har et område av fare eller risiko, skiltet som indikerer ingen parkering innenfor 100 fot eller hva avstanden er ønsket. Hvis meldingen betyr ikke regionen der bilene ikke har lov til å være parkert, må det være mer av det som vises signal, blokkering av den totale distansen. For eksempel kan du legge inn no-parkeringsskilt i hele området, som viser sonene er begrenset parkering. Hvis du ikke tillater parkering i anlegget ditt mellom bestemte tider eller tillate at for noen mennesker, må denne informasjonen angis på parkeringsskilt. Et eksempel kan være skiltet sier ingen parkering mellom kl 9:00 og 15 timer eller plassen er reservert for visepresident.

 Parkering tegn Dispensasjoner

 Bedrifter og virksomheter er ikke pålagt å vise parkeringsskilt hvis de valgte å male området. For eksempel betyr rød maling ingen parkering helst den blå malingen betyr reservert parkering for funksjonshemmede parkeringstillatelse og hvit maling i dette området. Avdelingen eller byrå av motorkjøretøy for hver stat krever alle som kjører et kjøretøy, motorsykkel eller andre maskiner på veien til å bli testet på parkeringsbestemmelsene som inkluderer parkeringsskilt og parkeringsrestriksjoner malte . Derfor, hvis selskapet valgte å male områder, drivere er ansvarlig for å sikre at de er parkering i rommet eller den aktuelle regionen. Men ikke bruken av maling i stedet for signal ikke gi spesifikk informasjon, som parkering er forbudt timer.

 Krenke parkering Signage

 I tillegg til de nærmere detaljer om hvor bedrifter og privatpersoner kan legge inn parkeringsskilt, det er regler for borgere og folk som bruker parkeringsplasser. Hvis det er et tegn som forbyr parkering eller lossing bare, må du følge skiltet og parkere andre steder. Krenke noen detaljer om et tegn kan føre til suspensjon av lisens, bøter eller begge deler.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha