Skrive ut en nettside

 Deres grafikk-innhold, kan du bli fristet til å skrive ut en nettside. Men i et forsøk på å skrive ut en nettside gir ofte et inntrykk som er annerledes enn det du ser på skjermen.

 For å gjøre vondt verre, kan alle de fargerike annonser kjøre deg printerâ € ™ s fargepatronene tørker ganske raskt. Bare sørg for fire ting for suksess trykt websider, og de er listet her for å lykkes:

  •  Bruk Internett side A € ™ s innebygde alternativet Skriv ut. Noen, men ikke alle nettsteder tilbyr en liten meny alternativ kalt ut denne siden Text Versjon utskriftsvennlig versjon, eller noe lignende. Dette valget viser stripping av avfall fra sin hjemmeside, og formatere den for å få plass på et ark. Dette alternativet er den mest pålitelige måten å skrive ut en webside.
  •  Velg Skriv ut i din browserâ € ™ s fil eller utskriftsmenyen. Etter 15 år, noen webdesignere lagt merke til at folk liker å skrive ut sidene sine, slik at de forskjøvet innstillingene, slik at sidene sine automatisk formatere seg selv når de skrives ut. Du kan ha snublet på en av disse nettstedene.
  •  Kopier den delen du ønsker og lime den inn i WordPad. Prøv å velge ønsket tekst på websiden, kopiere og lime den inn i WordPad eller en annen teksteditor. Slett eventuelle uønskede rester, justere margene, og skrive ut den delen du vil.
  •  Kopiere hele siden og lime det inn i et tekstbehandlingsprogram. Selv ita € ™ s hardt arbeid, ita € ™ s et alternativ. Velg Velg alle Internet ExplorerA € ™ s Rediger-menyen. Deretter velger du Kopier eller trykker Ctrl + C og deretter åpne Microsoft Word eller annen fullverdig tekstbehandler og lime det inn i et nytt dokument. Ved å fjerne de uønskede delene, kan du noen ganger ender opp med noe utskrivbare.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha