Skyll hvordan i en Passat 2001 oppvarming radiator

 Kjernen varmer i en 2001 Volkswagen Passat kan vaskes bort med en vanlig hageslange koblet til varmeapparat kjerne rør med en flush kit T-formet adapter kits kommer med flere Skyll størrelser adaptere; den minste av dem er sugeslangen på motorvarmer slangen Passat perfekt. Mekanikeren fra midten retten kan tømme en oppvarming i en Passat radiator i ca 30 minutter.

 Ting du trenger

 Skylling flytende kjøling kit

 Hose

 avtappingspannen

 Skrutrekker

 Instruksjoner

 Installer adapteren T-formet ved inntak varmeapparat kjerne rør ved å kutte røret inn til sentrum og fest adapter med slangeklemmer som følger med. Drei skruen på klemmer i retning av klokken - de er sprø plast, imidlertid, og de kan sprekke hvis de strammes for mye. Kortet vil være et tak på hva som bør være vendt opp for å imøtekomme en hageslange.

 Føre radiatoren ved å dreie lokket mot klokken. Plasser renne pannen under radiatoren. Noen kits kommer med en radiator adapter som peker strømmen i en bestemt retning. Knyt en bit hageslange og føre kjølevæsken skylles pannen.

 Fest slangeadapteren til T-formet-core oppvarming rør og slå på vannet, bare litt. For mye press kan skade kjølesystemet i Passat, så et lavtrykk anbefales. Kjølevann vil begynne å skynde på radiatoren og samles i dreneringssumpen. En annen metode er å koble den nedre radiatorslangen varmeovnen og la det renne bare. Noen kjølemiddel kan gjeninnsette den gamle varme kjernen, slik at denne metoden er ufullstendig.

 Slå av og koble fra slangen; sett korken på adapteren T-formet Vann kan tømmes ved å løsne radiatoren tappepluggen, drenere vannet ut, klemme lokket og fyll opp med 100 prosent frostvæske radiatoren / kjølevæske. Denne blandingen med vann til 100 prosent i systemet i et forhold på omtrent 40 til 60 prosent av kjølevann.

 Hint

 Resirkulere kjølevæske brukes for å ta auto deler butikken eller en samling anlegget.

 Ikke la kjølevæsken å bo der dyr kan drikke.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha