Skype og Magic Jack konflikter

 I 2011 annonserte Skype at det lanserer en lignende telefon adapter til Magic Jack Plus å gi kundene med taletjeneste på IP-telefon. VoIP tilbyr lang avstand telefon service billig eller gratis via internett. Fordi Skype og Magic Jack har i hovedsak den samme tjenesten over en Internett-forbindelse, er det potensielle konflikter hvis du prøver å bruke begge.

 Vs Regular "Plus"

 De opprinnelige versjonene av Skype og Magic Jack trenger å installere programvaren, koble til en online-konto, og datamaskinen måtte være på å ringe. Det var ikke mulig å motta samtaler eller ringe et nummer mindre datamaskinen var på og online. Også, hvis du har installert Magic Jack, du har sikkert hatt lydproblemer når du prøvde å bruke Skype på grunn av en programvarekonflikt mellom de to leverandørene.

 Programvare

 Både Skype og Magic Jack krever online kontoer og spesiell programvare for å bruke deres tjenester. Regelmessig Skype fungerer bare med andre Skype-brukere, med mindre du betaler for langdistanse minutter med Skype Credit. Når du overføre penger til kontoen din eller betale abonnementsavgift, ringe en fasttelefon eller mobiltelefon med Skype eller Magic Jack. Hvis du har en premie eller "pluss" konto med en minirouter, bruker du en vanlig telefon til å ringe og motta samtaler akkurat som en fasttelefon.

 Minirouters

 Magic Jack Plus er en minirouter som plugges inn i ruteren med en Ethernet-kabel og konverterer høyhastighets Internett-tilkobling i en telefonforbindelse. Koble en telefon i minirouter og ringe selv når datamaskinen er slått av. Den nye telefonen adapter Skype fungerer på samme måte. Skype tilbyr også en gratis spesiell digital trådløs telefon som kobles til ruteren. Teoretisk sett kan du koble en eller to enheter direkte inn i ruteren og bruke dem uten konflikt.

 Cross-VoIP konflikter

 På tidspunktet for offentliggjøring, noen Skype-brukere Skype Support Network rapporterte at samtaler til numre Magic Jack ikke kobler. I stedet for å en kunngjøring melde seg til Magic Jack tjenesten kommer på, og samtalen er frakoblet. Enten midlertidig eller isolert problem, kan det være konflikter mellom tilkoblingen og Skype tall fordi Magic Jack VoIP-tjenester støtter spesielt "faste og mobile" tall, ikke andre VoIP-leverandører. Støtten kan utvide eller endre bruken av VoIP er økende.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha