Slik brenner du en Zippo

 De fleste bedrifter bruker automatiserte maskiner for å brenne lightere, selv for tilpassede arbeidsplasser. Imidlertid er brenning en eldgammel kunst, og du har ikke den høyteknologiske maskiner til å gjøre det. Alt du trenger å tilpasse Zippo er noen enkle brennende verktøy for å finne. Og hvis tiden er kort og du ikke tankene mekanikken i den resulterende design, kan du også bruke en elektrisk dremel verktøyet. Uansett hva vei du velger å ta, kan du lett brenne lysere til lave kostnader.

 Ting du trenger

 Zippo

 Design

 Karbonpapir

 Blyant

 Strip

 En støvmaske

 Skrap

 Push meisler

 Drill boder

 Tre eller gummihammer

 Dremmel

 Vice

 Frimerker

 Instruksjoner

 Tømme Zippo fra brennbart.

 Plasser din design på karbonpapir med karbon siden ned. Plasser begge på toppen av Zippo og lim dem på plass.

 Spore over design ved hjelp av en blyant. Sørg for at du har brukt betydelig press for å sikre at karbonpapir skaper en klar kopi av designen. Fjern tapen, design og karbonpapir. Din design skal vises på lysere.

 Don en støvmaske for å unngå å puste inn partikler av metall. Test dine gravering verktøy på et stykke skrap å avgjøre hvilke verktøy som skal brukes med. Hvis du bruker graveredskaper i hånden erfaring med ulike stempler og meisler. Hvis du bruker en dremel, eksperimentere med å bruke forskjellige hoder.

 Plasser lettere i en skrustikke festet til et bord. Sørg for at den holdes fast. Dette vil frigjøre hendene og la deg jobbe på lysere uten å flytte. Den beste typen vice å bruke er at du kan rotere på plass slik at du enkelt kan få tilgang til lys fra forskjellige vinkler.

 Begynne å brenne din Zippo går på design ved hjelp av gravering verktøy eller dremel. Hvis du bruker gravering verktøy, vil du sannsynligvis velge push-boder, som er liten saks som bite i metallet når du søker press fra tommelen. Store butikker kan kreve en treklubbe eller myk gummi, men du vil ha liten sjanse til å bruke dem i en så liten brikke. Hvis du gjør det, sørg for å bruke en gummihammer og ikke et metall, for eksempel et metall kan skade meisel.

 Påfør stempel butikker i ditt bilde til å fungere som shading elementer eller design. For å gjøre dette, plasserer pad på overflaten av Zippo og trykk på baksiden av den med en hammer. Pensle de overflødige metallpartikler bort fra overflaten av den lettere og kaste dem i søpla.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha