Slik feilsøker en iPod

 Apple har laget en liste over ting å gjøre for å feilsøke en iPod, kaller de den 5 R. De R 5 er som følger: Nullstill, prøv på nytt, start på nytt, Installer og gjenoppretting. Etter disse trinnene vil hjelpe med mange vanlige driftsproblemer som kan oppstå ved bruk av en iPod. Et par andre ting å kontrollere inkludere filformater og innstillinger. Følg disse trinnene for å feilsøke en iPod.

 Ting du trenger

 iPod

 Instruksjoner

 Nullstill iPod. For å gjøre dette, slår iPod seg deretter. Trykk og hold "Meny" og "sentrum" knappene til en langsom konto eller 6 til Apple-logoen vises på skjermen.

 Prøv tilkoblingen til den stasjonære datamaskinen ved hjelp av en annen USB-port eller en annen USB-kabel. Mange synkroniseringsproblemer oppstår fordi kabelen er koblet til en USB eldre port, som ikke tillater rask dataoverføring.

 Start datamaskinen du bruker til å synkronisere med iPod. En del av feilsøking en iPod er å finne ut om problemet ligger i datamaskinen.

 Installere iTunes med den nyeste versjonen av programvaren som er tilgjengelig for iPod. Nyere programvare kan ha en løsning på problemet du har.

 Gjenopprette iPod til fabrikkinnstillingene. Denne prosedyren sletter alt som du legger på enheten, inkludert filer, innstillinger og bilder.

 Sjekk formatet en sang er spilt. IPod kan ikke spille av filer som er kodet med WMA, MPEG Layer 1 eller MPEG Layer 2 formater.

 Hint

 Kontroller at du har riktig utstyr for å gjøre de tingene du ønsker å gjøre. For eksempel, hvis du vil importere bilder til din iPod, trenger du en iPod Camera Connector.

 Forsikre deg om at datamaskinen har minimumskravene for å kjøre eller bedre iTunes og iPod bruk. Den viktigste komponenten, bortsett fra iTunes, er en USB 2.0-port, noe som gjør at iPod til å kommunisere med datamaskinen raskere.

 Hvis du har vært synkronisering av iPod med en Windows-maskin og ønsker å begynne å synkronisere med en Mac, må du gjenopprette iPod, som vil slette alt i minnet på den bærbare musikkspilleren.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha