Slik fjerner iPod Riper

 Hvis iPod er fjernet fra tørketrommel i vesken eller lommen, har du sannsynligvis ønske du kunne gjøre det vises igjen. IPod iPod striper er gammelt og slitt ellers perfekt luft; Men å fjerne riper en iPod er ikke for de forsagte eller utålmodig formål, og er generelt bedre snarere enn et mirakel.

 Instruksjoner

 For å fjerne iPod riper på iPod-skjermen, kan du bruke en linserens formulert for briller. Bruk renere glass med en mikrofiberklut, som du ville gjort på briller. Hold væsken til et minimum, og tørk forsiktig av skjermen. Tørk den grundig. Kommersielle produkter er tilgjengelig for å fjerne riper på skjermene til mobiltelefoner. Bruk dem med en mikrofiberklut og gå lett på væsken.

 Riper på forsiden eller baksiden av iPod kan svare godt til poleringspasta solgt til auto forsyne butikkene for bruk på bilens maling riper. Følg instruksjonene, være forsiktig og du bør være i stand til å minimere riper. For de virkelig desperate, komplett med maling striper til forbedringer.

 Sette en snazzy nye iPod saker å dekke nesten alle striper og hindrer fremtidige riper. Hvis du ikke liker klumpete sak, kjøpe en hud for iPod som matcher den opprinnelige fargen og ingen vil vite enheten er skadet.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha