Slik flytter en postkasse

 En av de viktigste fordelene ved å ha en postboks på ditt lokale postkontor er at du kan flytte så mange ganger du vil og din PO Box adresse kontoret forblir den samme. Dette sparer deg fra å måtte fylle ut endring av adressekort til alle dine finansielle institusjoner, medlemskap og venner. Men hvis du ønsker å bytte til en annen postboksadresse, kanskje en eller en litt større boks, eller enda en ny postkontor, må du leie en ny boks på Internett eller besøke postkontoret ønsket i person.

 Online

 Opprett en konto med USA Postal Service for å leie en postboks på nettet - hvis du ikke allerede har en. Registrer deg ved å skrive inn ditt navn, adresse, personlige opplysninger og om kontoen din er en bedrifts eller personlig konto.

 Logg inn på din konto USPS. Gå til "Get Mail" på hjemmesiden til USPS "og klikk" PO Bokser Online. "Klikk" go "for å leie en sikker elektronisk.

 Skriv inn din adresse eller postnummer for å finne nærmeste postkontor hjem til deg og velge størrelse på boksen du ønsker å leie og hvor lenge du er interessert i å leie. Skriv inn kredittkortnummer for å betale husleien.

 Gå til postkontoret der du leide den nye boksen for å få nøklene og begynne å bruke den nye postboks.

 I person

 Gå til postkontoret og snakke med en postfunksjonær på å leie en ny boks. Hvis du vil ha en ny boks i samme postkontoret du kan leie en ny og rett og slett ikke fornye den gamle boksen når leieperioden er opp.

 Velg det området av den størrelsen du ønsker å leie og hvor lenge du ønsker å leie boksen. Gi ansatt i posten med betalingen, noe som kan være kontanter, sjekk, kredittkort eller debetkort.

 Ta nøklene og begynne å bruke den nye boksen.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha