Slik importerer biler fra Japan

 Det er flere grunner til at du kanskje ønsker å importere en bil fra Japan. Utvalget av biler kan være større, kan prisen bli billigere, og du kan være den første i landet til å kjøre bilen. Du kan importere en bil fra Japan med et minimum av stress.

 Bil import fra Japan

 Forskning tollreglene i landet du tar bilen i. Land har ulike restriksjoner på import av biler. I USA må alle importerte biler holde Motor Vehicle Safety Act, informasjon om motorkjøretøyer og Savings loven og kostnadene ved luftforurensning kontroll standarder Clean Air Act.

 I tillegg har de fleste land krever ytterligere dokumenter for fortolling. For eksempel USA krever den opprinnelige konnossement, regningen for salg og registrering i utlandet.

 Finn en eksportør til Japan. Ikke alle forhandlere i Japan eksporterer sine biler.

 Vær forberedt på å betale en avgift når bilen kommer. De fleste land tar gebyr for importerte biler. I USA, skattesatsen fra 2009 var 2,5 prosent for biler og 25 prosent for lastebiler. Disse prisene kan endre seg, så det er best å sjekke med din tollsted før du importerer bilen.

 Lag din bil og kjøpe bil forsikring når den kommer. Husk at det ikke er uvanlig for forsikringsselskaper til å betale ekstra for biler importert fra Japan. Ofte tilsvarer dette tre ganger hva du normalt ville betale.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha