Slik installerer Asphalt Paving?

 Installer asfalt asfaltering kan være en svært arbeidskrevende oppgave ekstremt komplisert hvis konkrete tiltak ikke blir fulgt, og hvis preparatet ikke er riktig utfylt. Denne varm asfalt oppgave begynner ved å markere området og deretter går inn i utarbeidelsen, og da rammer det inn med tre for å spre sengetøy laget og asfalten selv. Det er svært viktig for området klar før du legger asfalt har, ellers vil det ikke være glatt og holdbar. Hvis en entreprenør vil bli ansatt for å installere asfalt fortau, må du som forberedelse faser fullført, på gang, og at den profesjonelle har mange års erfaring med mange referanser.

 Til å begynne med, det området hvor asfaltdekke vil bli installert i må merkes. Velg et utgangspunkt, for eksempel garasjeport, og sette inn en tre stake i bakken. Fortsett rundt utenfor omkretsen av området og pund i et tre eierandel i hvert hjørne. For å få dette området symmetrisk, enten bruke en laser eller et mål fra ett hjørne til et annet, markerer tallene ned, og deretter måle avstanden mellom de andre hjørnene. Hvis disse tallene stemmer, så området er firkantet. Hvis den nye stasjonen kommer til å bli merkelig formet, deretter bryte opp i mindre firkanter og gjenta prosessen i hver seksjon.

 Det neste trinnet i forberedelsesprosessen er å grave ut området og få den klar for grus og asfalt. Skriv inn en snor fra en tre stake til den neste, og grave ut området på innsiden av dem til minst 20 inches. Bruk et målebånd, slik at hele området er nivå, det blir så nært som mulig så lenge det under ønsket dybde. For å sikre at ikke avgjøre dette bed og falle av asfaltlaget og komprimere hele området med en gass drevet komprimator. Dette er en av de viktigste aspektene ved alle trinnene av å legge en asfalt innkjørsel fordi hvis det nedre laget er ikke fast, jevn, det neste lag vil ikke heller.

 Det neste trinnet i prosjektet er for lav for selve asfaltgulv kan begynne å bygge et solid fundament. Bruk noen billige tre og bygge en barriere rundt hele omkretsen, og pass på at den er i flukt med bakken og stiger over det omkringliggende landskapet. Hvis det er nødvendig, for å bitene settes fast i bakken, bruke små staver langs ytterkantene.

 Etter jorda komprimeres ned, kan den neste fasen av asfalt fortau begynner på prosjektet. Et lag av landskaps mesh skal strekkes ut over området, og da nivået av små grus, populært grus, må installeres. Installer dette laget ved å skille det inn i fem lag og flere små kompakte hver ned etter at det har blitt jevnet med en rake eller spade.

 Området er nå klar til å fullføre ved legging av asfalt fortau. Spre dette rundt og sørge for at det er riktig skrånet for vannavrenning, og kompakt den ned før det tørker. Hvis området er stort det ville være verdt investeringen å ha en stor rolle, slik at området ordentlig og raskt få komprimert. La ny asfalt oppkjørselen til å sette i ca 48 timer før du kjører eller går på den.

  •  Et asfalt innkjørsler vanligvis fra en blanding av asfalt og grus.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha