Slik installerer du en Honda Ruckus Digital Turteller

 En turteller viser rpm av en motor. Selv om Honda Ruckus er en populær moped, mangler det en turteller. Dette er akseptabelt for noen ryttere; Men vil du kanskje en turteller for å vise rpm av motoren din. Det er mulig å koble en turteller til moped og lese den rpm av Ruckus i omtrent en time.

 Ting du trenger

 Turteller

 Clamp

 turteller brakett

 Polstret belte

 Instruksjoner

  •  1

 Skyv klemmen på speedometer av Ruckus. Hold klemmen løs for nå.

 2

 Plasser speedometer speedometeret i braketten, og skyv den på speedometeret.

 3

 Stram klemmen på speedometer, og plasser polstret bånd mellom speedometer og turteller å legge litt pute. Klemmen er koblet til støtten med turtelleren. Mediene selv vil gli rett inn i klemmen.

 4

 Åpne esken av Ruckus batteri, og finne sikringsboksen på moped. Sikringsboksen er svart og er sentrert i midten av stabelen.

 5

 Hopp sønn av røde og hvite turteller direkte inn i sikringsholderen. Plasser tråden av svart speedometer direkte til den negative terminalen av batteriet. Fest ledningen til den siste grønne / grønne ledningen blå Ruckus ligger rett under sikringsboksen.

 Hint

 Bruk en bolt "U" for å feste ledningen til den svarte turteller batteriet mer sikkert.

 Installere en turteller krever en viss følelse av motorvogner. Hvis du ikke er komfortabel å spille med moped, bør du vurdere å ta Ruckus i et mekanisk verksted og installere dem for deg.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha