Slik installerer en MSD distributør

 Selv om storstilt cam, aluminium topplokk og store forgassere få mer oppgradering av V-8 bildeler magasiner oppmerksomhet i distributøren er den viktigste del av utstyret under panseret. Motoren vil ikke bokstavelig talt uten. Mange gamle klassiske biler kom med OEM-distributører breaker poeng at sjåførene var ineffektive og ofte igjen strandet ved siden av veien. MSD har vært i forkant av distributører av reservedeler med høy kvalitet, og installasjon av en av sine distributører i en V-8 er enkel og krever bare noen få grunnleggende verktøy.

 Ting du trenger

 Standard skralle og socket sett

 Flat skrutrekker

 Støvsuger slangen

 lysfordeling

 Instruksjoner

  •  1

 Koble fra batteriet.

 2

 Still motoren slik at antallet en sylinder er ved øvre dødpunkt. Du kan gjøre dette manuelt ved hjelp av en knivbjelke på veivakselen foran innstilt masse spjeld å rotere motoren. Fjern tennpluggen av sylinderen og plasserer hånden på tennplugghullet. Når du føler et drag av luft gjennom hullet du slår på motoren, er sylinderen på øvre dødpunkt.

 3

 Fjern slangen på støvsugeren som fungerer med vakuum forhånd "bell" på forkanten av den tidligere distributøren. Hvis slangen er i god stand, legg den til side for reinstallering. Hvis ikke, kaste den bort og bruke en ny pipe for å erstatte det. Løsne og fjern braketten som holder dispenseren på plass på inntaket manifold. Koble fra alle åtte lys sønn av tidligere distributør og fjerne ledningen fra distributør spolen og spolen.

 4

 Koble brannmur spolen med en skrutrekker og fjern. Fjern distributør cap og sørge for at rotoren står overfor en rekke sylinder. I dette tilfellet er det fordel gli opp og ut av motoren.

 5

 Monter MSD ledninger klipp og gjøre ledningene som hang fra hjul. Dette vil plugge rett inn i systemet MSD HEI distributør.

 6

 Fjern MSD distributør cap og justere med hull i inntaket manifold. Roterende bunnen av dysen skaftet, slik at rotoren er rettet mot den første sylinderen. Dra dyse akselen gjennom hullet i inntaket manifold og erstatte distributør cap. Koble sønn av spolen endret HEI boksen på førersiden av MSD ​​distributør, så skift tennpluggen sønn. Erstatte distribusjon media, men ikke stram til du har timet motoren. Sett på sugerør til vakuum forhånd porten på dispenseren. Slå på tenningen, og den tid motoren med timing lys.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha