Slik installerer en Serpentine Belt på en Mustang 3.8

 Motoren 3,8-liters V-6 ble brukt i Ford Mustang fra 1983 til 2004. Den 3,8-liters motor gitt et mellomalternativ for de som ønsket mer strøm enn standard firesylindret motor, men uten trenger all den makt de tilgjengelige V-8. Etter 1993 har den firesylindrede motoren er fjernet fra kjeden og Mustang 3,8-liters V-6 har blitt den nye standarden Mustang motor. Serpentin belte på din Mustang 3,8 liter driver dynamo, luftkondisjonering, servostyring og vannpumpe. Hold belte i god stand og bytt om nødvendig vil sikre at du ikke vil bli strandet av en ødelagt belte i fremtiden.

 Ting du trenger

 Drive skralle eller 1/2 tommers breaker bar

 Serpentin belte erstatning

 Instruksjoner

 Åpne dekselet. Se etter klistremerke serpentin belte-ruting festet til radiatoren gjennom oppstrøms for viftemotoren. Ta oppmerksom på hvordan beltet rutes hvis klistremerke mangler. Spill nøye med på om for- eller baksiden av belte ritt på hver blokk i motorrommet, da dette vil øke hastigheten på installasjon av nytt belte.

 Finn serpentin beltestrammeren til toppen av motoren, som har en svart trinse forvaltes av serpentin belte og er montert på en base laget av støpt aluminium.

 Sett stasjonen slutten av en 1/2 tommers skralle eller breaker bar inn i firkantede hull på grunnlag av støpt aluminium beltestrammeren.

 Slå skiftenøkkel eller breaker bar håndtaket i en mot klokken for å løsne beltet spenning. Vær forsiktig, fordi spenningen våren er under høyt trykk.

 Skyv beltet fra trinsehjulet, som er øverst på midten av motoren. La fjærspenningen sakte heve skralle eller breaker bar håndtaket. Ikke la gå av håndtaket raskt fordi det vil slå tilbake. Fjern haken bar eller sikring når spenningen har blitt utgitt.

 Skyv remskiver og det gjenstående arbeidet opp og ut av motorrommet.

 Slip et nytt belte på alle trinser ved hjelp av klistremerket på band-ruting eller notater du har gjort tidligere. La remmen fra remskiven til den øvre del av motoren.

 At strekket i båndet ved å sette inn de selvbærende eller bryter stolper i strammeinnretningen og rotasjonen av håndtaket i en retning mot urviseren. Skyv beltet på tomgangsskiven mens du holder håndtaket ned. Slipp håndtaket langsomt til beltet er på. Fjern skrallen eller breaker bar og lukk dekselet.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha