Slik installerer på en Harley Floorboards

 Som de fleste av deler og tilbehør til Harley-Davidson, eller gulvet - skritt - kan tilpasses og personlig til smaken av den enkelte rytter. Spør en Harley motorsykkel forhandler eller mekaniker og betale handsomely for arbeidet, eller du kan installere et gulv kit selv og spare penger. Gulvbordet kits kommer med nødvendige deler for å diskutere dine gulv og instruksjoner enkle å følge.

 Ting du trenger

 Momentnøkkel

 Socket sett

 Kit service

 Instruksjoner

 Fjern det gamle gulvet. Det er to hengseltapper og boltene som holder de gamle trinnene opp. Bruke skiftenøkkel eller socket - avhengig av hva som er enklest - skru boltene og kast dem med nøtter. Ikke fjern brakettene som er festet til rammen.

 Inspiser kroker. Se etter sprekker eller tegn til oksidering som ville svekke metallet. En bit av overflaten rust kan eksistere, men en god rengjøring bør ta seg av det. Hvis du har olje på hånden, kan godt sprøyting hindre noen videre oksidasjon. Hvis støttene er for slitt eller skadet, kjøpe ny og installere dem. Hvis de passerer inspeksjon, er du klar til å installere gulvet.

 Korrekt identifisere høyre og venstre gulvet. Monteringshullene på gulvet på hullene i braketten. Installer skulder bolter og muttere av settet. Gulvet er nå koblet. Gjenta prosessen på den andre siden.

 Test dine nye gulv. Du bør være i stand til å bevege seg opp og ned på hengslene bolt på skulderen. De bør gå ganske lett, men likevel være så stramt at den holder seg på plass.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha