Slik kjører Android Market på Coby Kyros

 Coby Kyros er en billig Android tablett kjører en åpen kildekode-versjon som ikke er godkjent av Google Android som ikke inneholder Googles Android Market, søknaden butikken der brukere kan laste ned programmer gratis eller til en lav pris. Du kan legge til i den offisielle Android Market ved å installere en ROM som inneholder Android app store offisielle Google din Kyros tablett, og legger til et element av funksjonalitet til enheten den mangler i fabrikkinnstillinger mislighold.

 Ting du trenger

 Datakabel

 SD-kort

 Datamaskin

 Instruksjoner

  •  1

 Pek på "Innstillinger", deretter "Programmer". Velg boksen ved siden av "Ukjente kilder" og trykk "utvikling". Trykk "USB debugging" og velg "Aktiver". Trykk på "Home" -knappen for å gå tilbake til startskjermen.

 2

 Pek på "Innstillinger" og deretter "trådløse nettverk." Kryss av i boksen ved siden av "WiFi". Trykk "Wi-Fi-innstillinger." Velg ditt trådløse Internett-nettverk fra listen over tilgjengelige nettverk. Angi sikkerhetspassordet hvis du blir bedt om.

 3

 Sett inn microSD-kortet inn et microSD-adapter, og koble adapteren til datamaskinen. Klikk "Åpne mappen og vis filene" når du blir bedt om. Et vindu åpnes.

 4

 Last ned z4root, en rot applikasjon som vil låse opp Kyros. Klikk og dra den nedlastede filen til microSD-kortet vinduet du har åpnet i forrige trinn. Trekk ut adapteren fra datamaskinen, og sett inn microSD-kortet i Kyros tablett.

 5

 Trykk på "File Manager" på nettbrettet. Velg "SD-kort". Z4root Trykk på filen for å velge den, og trykk deretter på "Install". Velg "Open" når du er ferdig. Trykk "Permanent referanse." Søknaden vil automatisk heie enheten, da tabletten på nytt når den er ferdig.

 6

 Kyros Koble tablett til datamaskinen via USB datakabel.

 7

 Sett inn microSD-kortet inn i den nye adapteren, og koble adapteren til datamaskinen.

 8

 Last ned "," en Android-ROM på datamaskinen. Kopiere filen til microSD-kortet, og deretter fjerne kortet fra datamaskinen og koble den til tabletten.

 9

 Start tablett. Gjenopprettingsbildet plassert på microSD-kortet vil bli belastet. Trykk på "Home" -knappen på nettbrettet til å bla og velge "Sikkerhetskopiering og gjenoppretting."

 10

 Trykk "Meny" for å velge inngang, trykk på "Meny" for å velge "Backup" da. På skjermen som vises, bør input "Reboot System" velges automatisk, ellers bruke "Home" -knappen for å velge det. Trykk "Meny" for å velge inngang. Tabletten vil starte på nytt igjen og laste gjenopprettingsbildet.

 11

 Fjerne microSD-kortet fra hyllen, sett den inn i adapteren, og koble deretter adapteren til datamaskinen. Last ned Passion Gapps Mediafire-fil og kopiere den til microSD-kortet og sett inn microSD-kortet i nettbrettet.

 12

 Start Kyros tablett. Gjenopprettingsbildet vil laste. Velg "Installer ZIP", og trykk deretter på "Meny" -knappen. Velg zip-filen "Gapps" og trykk "Meny" for å velge filen. Trykk "Meny" for å bekrefte. Vent til skjermen si "Installer fra SD fullført."

 13

 Velg "Tilbake" -knappen. Marker "Reboot" og trykk "Meny". Tablett starter på nytt og Googles Android Market er tilgjengelig.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha