Slik kjører forsterkeren sønn i en Honda Accord

 Ledningen for en forsterker er typisk 8 gauge som går fra forsterkeren i bagasjerommet på Honda Accord til batteriet i motorrommet. Det er et hull på passasjersiden av brannmuren som amp ledningen skal føres gjennom, og plastpanel langs hele lengden av Honda Accord på bakken vil bli brukt til å skjule ledningsveggen brann til stammen. Det eneste verktøyet du trenger for å fullføre denne jobben er en flat skrutrekker.

 Ting du trenger

 Flat skrutrekker

 Saks

 Instruksjoner

  •  1

 Åpne panseret på Honda Accrord og koble fra batteriet. Trekk gulv tilbake og ut av rammen på passasjersiden foran gulvet utsette brannmuren.

 2

 Finn og fjern gummipluggen på bålet veggen ved hjelp av skrutrekkeren for å løfte plugghull. Sett ledningen gjennom hullet amp i veggen av ild inne i motorrommet, og trekk tråden hele veien inn i Honda Accord. La det være nok ledning i motorrommet for å koble ledningen til batteriet.

 3

 Vi presenterer ledningen amp inni stammen. Tuck ledningen fra amp under plastdekselet på bakken mens du kjører ledningen fra amp til stammen.

 4

 Tuck amp ledning mellom baksetet og chassiset og kjøre over amp i bagasjerommet. Kutt ledningen fra forsterkeren, og har nok ledning til å koble til amp.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha