Slik kopierer du en Palm Desktop til en annen datamaskin

 For beskyttelse av data, en bruker vanligvis har to kopier av hver Palm database som inneholder personlig informasjon: en på en personlig datamaskin, og en annen på Palm håndholdt enhet. Den håndholdte enheten inkluderer programvare for å redigere og administrere disse databasene. Palm Desktop er tilsvarende PC-programvaren: den tillater brukeren å endre databaseversjoner som er lagret på datamaskinen. Noen ganger er det nødvendig å ha en annen datamaskin begynner å opptre som ivaretakelse av håndholdt. Du kan overføre alle personlige data knyttet til din Palm Desktop til en annen datamaskin.

 Ting du trenger

 Backup lagringsenhet

 Palm Desktop installasjons CD

 Instruksjoner

 Koble backup-enheten til datamaskinen som for tiden har Palm Desktop; slå av datamaskinen først hvis nødvendig

 Slå på datamaskinen hvis det er nødvendig. Koble til den.

 Klikk "Start" og deretter "Min datamaskin". Dobbeltklikk på backup lagringsenheten. Windows vil vise innholdet.

 Klikk "Verktøy" på Palm Desktop, og velg "Alternativer". Ta note av banen oppført som "Data Directory" under "Generelt" -kategorien.

 Klikk "Start" og deretter "Min datamaskin". Dobbeltklikk på "C:" kjøre. Gå til datakatalogen fra trinn fire, og trykk deretter på "Alt-Up." Høyreklikk på ikonet til mappen som inneholder datakatalogen og velg "Kopier".

 Klikk på vinduet åpnet i trinn tre med innholdet i backup-enhet, og trykk "Ctrl-V". På den tiden, vil sikkerhetskopieringsenhet inneholder en kopi av alle PC Palm databaser.

 Koble datamaskinen backup-enhet. Koble den til datamaskinen der du vil kopiere Palm Desktop.

 Logg deg på datamaskinen som du vil kopiere Palm Desktop.

 Sett Palm Desktop installasjons CD, ber installatør til å følge helt til Palm Desktop er installert på datamaskinen.

 Klikk "Start" og deretter "Min datamaskin". Dobbeltklikk på backup lagringsenheten. Windows vil vise innholdet.

 Lansere Palm Desktop. Klikk "Verktøy" og velg "Alternativer". Ta note av banen oppført som "Data Directory" under "Generelt" -kategorien.

 Klikk "Start" og deretter "Min datamaskin". Dobbeltklikk på "C:" kjøre. Gå til katalog data innhentet i trinn 11, og trykk "Alt-Up."

 Klikk på vinduet som viser innholdet i backup-enhet Høyreklikk på mappen som inneholder filene kopiert fra den første datamaskinen, og velg "Kopier". Klikk på vinduet viser data katalog på datamaskinen du er på, og trykk deretter "Ctrl-V". Windows vil kopiere alle databaser - og med dem de fullstendige data om brukeren av den opprinnelige datamaskinen - Palm Desktop du nettopp har installert.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha