Slik legger du i Cadillac Klimaanlegg

 Cadillac er utstyrt med air condition systemer som bruker kjølevæske fans og distribuert å senke rom inne temperatur. Disse systemene kan lekke kjølevæske som sel svekkes og kan kreve lading til å finne kilden til lekkasjen. Gjennomsnittlig helg mekaniker kan lade A / C på en Cadillac i ca 30 minutter.

 Ting du trenger

 134a refill kit

 2 kjølebokser 134a

 Ultrafiolett fargestoff kan

 UV-lys

 Instruksjoner

  •  1

 Evakuere conditioning system Professional Air tar i et oljeskift anlegget eller garasje. Dette fjerner rusk eller forurensninger fra linjer, kondensator, fordamper og kompressor. Kjølemiddelet kan være farlig for atmosfæren, slik at det ikke kan åpenlyst være utladet. Garasjer er vanligvis oppveie for å samle kjølevæsken.

 2

 Koble en kjøleboks for ventilen ved å skru sett nåler av en boks er vist på undersiden av skruen av adapteren fra ventilen. Nålen i ventilen perforere den boksen, trykksetting ventil og munnstykket. Dette gjelder bare hvis omdannelsen av R-134a 12 system, eller et belastningssystem som er fremstilt med et system 134a. R-12 kjølevæske er ikke solgt til forbrukere. Koble dysen til lavtrykkssiden av luftkondisjoneringssystem ved å trykke munnstykket av ventilen nippel på gjennomføringen av lavtrykkskjølemiddel eller fordamper. Trekke den bakre kant av dysen og trykk på nippelen, og skaper en tetning.

 3

 Begynn Cadillac og satt klimakontroller til laveste innstilling for å starte klimaanlegget. Åpne kranen og la systemet til å trekke ut kjølevæsken via boksen tom. Det vil ta ca 10 minutter å tømme en boks; husk å ikke riste eller slå den boksen slik at han slipper ut. Når boksen er tom, trekker munnstykket fra brystvorten lavt trykk og drei spolen mot klokken på ventilen for å slippe den. Erstatte den med en annen kjøleboks, eller kompressor smøremiddel eller UV fargestoff, og gjenta prosedyren. Fortsett å la kjølesystemet til forbruker kan ikke lenger tom, er signalanlegget ved full kapasitet. Vanligvis tar det tre kjølebeholdere og et smøremiddel / fargestoff boks. 134a inneholder en liten mengde smøremiddel, men legger ekstra bokser kan forlenge kompressor liv.

 4

 Kjør Cadillac for et par dager ved regelmessig bruk av air condition-systemet. Sjekk motorrommet i natt med ultrafiolett fargestoff for merkevarer, vanligvis lyse grønt. Dette indikerer en lekkasje i A / C-system, og årsaken til kjølevæsketapet. Air condition kjøle ikke får \ "brukt \" og lekkasjen skal vare i mange år før de mekaniske delene mislykkes og systemet må evakueres.

 Hint

 Cadillac 134a for å konvertere hvis mulig. Det er mindre kostbart og er ikke ødeleggende for miljøet.

 Vær spesielt forsiktig når du arbeider med A / C kjøle som det kan fryse på huden umiddelbart.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha