Slik leser du en Vin nummer Ford

 Du kan finne en rekke opplysninger om din bil eller lastebil Ford ved å dekode sine kjøretøy identifikasjonsnummer. VIN nummeret på bilen er unik for det, og gir informasjon om hvor det ble gjort, da det ble produsert og hva var tilgjengelig for den. Du kan dekode en VIN ved hjelp av flere ulike metoder, som alle vil gi deg mer eller mindre den samme informasjonen.

 Instruksjoner

 Finn VIN nummeret til Ford kjøretøy. Antallet 17 sifre er notert på mange steder i hele kroppen av kjøretøyet, blant annet på venstre side av dashbordet i nærheten av frontruten og sidedøren klistremerke av mengden av sjåføren, og eventuelle papirene på bilen.

 Bryt ned VIN nummer. Det første sifferet representerer landet, ble bilen produsert. Den andre betyr produsenten, i dette tilfellet, Ford. Den tredje refererer til den type kjøretøy. Den fjerde til åttende siffer er individuelle alternativer og stiler. Den niende sifferet er et kontrollsiffer som kan brukes til å avgjøre om VIN er ekte, bør det være et spørsmål om ektheten. Den tiende sifret er året, er den ellevte forsamlingen anlegget og den tolvte gjennom sytt utpekt der kjøretøyet falt i den sekvensielle produksjonslinje.

 Nettstedet Ford Fleet VIN Decoder gir PDF-dokumenter notering de ulike navnene VIN nummer for de forskjellige biler av årsmodell.

 Skriv inn VIN VIN nummer i Ford dekoder. Dette vil gi deg VIN med mer up-to-date dekoding informasjon for bilen din, ifølge Ford.

 Ford Ring og gi selskapet VIN nummeret hvis du fortsatt har spørsmål. En representant vil være i stand til å finne din VIN i sitt datasystem og fortelle deg all informasjon om bilen, inkludert egenskaper og spesifikk informasjon av rommet.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha