Slik refill en 1999 Silverado AC System

 Lad opp air condition-systemet i Chevy Silverado er nødvendig etter å gjennomføre reparasjoner som innebærer utskifting av deler. 1 999 Chevy Silverado er utstyrt med en R134a system som kan repareres av mekaniker av huset med gjennomsnittlige ferdigheter og erfaring. Dette reparasjon prosjektet krever bruk av en vakuumpumpe og a / c sett av klasse A, som er spesialiserte verktøy som er tilgjengelig fra din lokale auto deler leverandør og kan være tilgjengelig for leie.

 Ting du trenger

 A / C måler montering

 Kan utnytte

 Kjølemiddel

 Vakuumpumpe

 Instruksjoner

  •  1

 Fest måler A / C inn de høye og lave trykk porter tjenester ligger på linje A / C nær baksiden av passasjersiden brannmur. Portene er dimensjonert slik at hele måleren ikke kan monteres feil. Vri bryteren på slangen ender mot klokken for å sikre at de er utgitt, og trekk quick release ring å klikke på plass på serviceventilene.

 2

 Fest vakuumpumpen til gul fleksibel service gjennom peilepinnen. Plugg pumpen til strømnettet, og slå den på. Åpner begge ventilene på hele måleren og til å tillate at vakuumpumpe for å trekke vakuum i en time. Dette sikrer at all fuktighet er fjernet fra systemet.

 3

 Lukk serviceventilene på hele måleren og slå vakuumpumpen av. Fjern pumpen fra den gule tjenesten tube, og fest den kan trekke på sin plass. Ta en kjøleboks i kan operere og lukke låsen på ventilen. Drei skruen på kranen grundig, deretter hele veien for å åpne boksen. Start motoren og sette kontrollene på dashbordet A / C for maksimal kjøling og hastigheten av den gjennomsnittlige viften. Åpne den lave siden serviceventilen på hele måleren og for å tillate strømmen av kjølemiddel i systemet. A / C-system på Silverado holder £ 2.5. kjølemiddel. Hver boks er 12 oz hvis systemet har i underkant av tre kjølemediet bokser. Når den første boksen er tom, tjenesten blå tett ventil og legge de resterende boksene til systemet.

 4

 Slå av motoren og la presset som vises på måleinstrumentene å stabilisere seg. Vri bryterne på rørene festet til bilens serviceventilene mot klokken og trekk quick release ringen for å slippe bilen slanger. Prøvekjør bilen for å sjekke reparasjonene.

 Hint

 Vernebriller skal brukes når du arbeider rundt en sylindervolum for å unngå øyeskader.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha