Slik Rengjør EGR ventil i en Honda Accord

 EGR ventil på Honda Accord er på toppen av inntaksmanifolden på baksiden av motoren. Den introduserer ubrent eksosgassen tilbake inn i sylindrene for å bidra til å kjøle valsene og for å redusere mengden av uforbrente gasser ved utløpet. Ubrent drivstoff kommer ut av eksos er utvist i atmosfæren, økt forurensning. EGR ventilen er utsatt for klumpe med sot, som stivner ventilen og fører til at ventilen slutter å fungere. Hvis akkumulering er ikke alvorlig, kan du rengjøre og erstatte.

 Ting du trenger

 Socket Set

 Skrutrekker

 Rengjøringsmidler

 Instruksjoner

 Fjern vakuum linjer og ledningsnettet kontakten på EGR ventilen. Vakuum linje kan eller kan ikke være mye av en klemme. Løsne klemmen og trekk slangen av, eller bare ta slangen av hvis det ikke er noen innstramming. Trykk plasttappene i den elektriske kontakten for å trekke ut kontakten.

 Låse opp og fjerne de to bolter i bunnen av ventilen. Løft ventilen av motoren. Rene flater muffe forsiktig med en skrutrekker hvis det er nødvendig. Vær forsiktig så du ikke å punktere eller ripe opp overflaten muffe.

 Inspisere EGR ventilen. Hvis det er en liten ledning gjennom fronten av ventilen, kan det ikke bli renset. Tråden er meget tynn, og vil bli skadet av trykk og / eller kjemikalier. Hvis det ikke er noen tråd, fortsette.

 Spray innsiden av EGR ventil med forgasser renere, deretter riste på EGR ventilen. Skrap forsiktig sta sot med en skrutrekker. Tørk innsiden av ventilen med en klut, og pass på at det er helt tørt før du setter ventilen.

 Plasser en ny tetning på kontaktflaten av pluggen. Installer EGR ventilen og stram boltene fast. Koble vakuumledningen og den elektriske kontakten.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha