Slik reparerer Lim på kroppen paneler

 Plastic reservedeler collage på bilen din er en måte å dekke skader og / eller forbedre utseendet. Kostnaden for reservedeler og lim vil avhenge av hvor mange deler du trenger og størrelsen på bilen. Du vil trenge spesiell rekkefølge av reservedeler i en butikk eller på nettet og reservedeler må være spesifikke for året og gjøre på bilen.

 Ting du trenger

 Varmt vann

 Såpe

 Håndkle

 Gass

 Auto lim kroppen

 Auto Body Repair Parts

 Instruksjoner

 Parkere kjøretøyet på flat mark i et godt opplyst område. Rengjør alle deler av bilen som du vil bli som dekker reservedeler med varmt vann, såpe og et håndkle. La delene til luft tørke helt.

 Fukt et håndkle med en liten mengde gass og tørk området der du vil bruke lim. Tørke den delen med gass vil fjerne alle oljer fra overflaten som kan stoppe limet tørke ordentlig. Tillate gass å fordampe.

 Påfør rikelig mengde lim bilens karosseri og en liten mengde lim til den del av reparasjonen. Gjelder den delen til kjøretøyets chassis og raskt tørke limet som kommer ut fra kantene. Hold på plass på chassis delen av kjøretøyet i tre minutter for å la limet satt, og la tørke i 24 timer. Gjenta for alle andre reservedeler.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha