Slik sesongvariasjoner og Kalender effekter på markedet for å forstå

 Merkelig, modifisere aksjer og finansielle futures, avhengig av tid på året. Endringene er regelmessig og konsekvent nok til å fortjene din oppmerksomhet. Sesong pleide å være et ord brukt til jordbrukspriser og kalendereffekter var en følelse av egenkapitalen. I dag, € theyâ ™ re brukes om hverandre.

 Du kan oppdage de sesong egenskapene til en bestemt fil med sesongens trackere på ulike nettsteder, inkludert den mest kjente sesong tracker Thomson Financial. Deres hjemmeside kan du se et diagram av noen aksjer med tilsvarende gjennomsnittlig avkastning per måned, med start i 1986. Du kan også lage et bord av den måneden hvor andelen økes eller reduseres med årene.

 Jeffrey Hirsch oppdaget at nesten alle gevinster i S & P 500 ble gjort mellom 1 november og april 30 Denne regelen ISNA € ™ t sant, uten unntak, men Ita € ™ s sant for de fleste årene siden 1950. Når 30 april ruller rundt, du selger alle aksjene dine og sette pengene i den amerikanske regjeringen Treasuries. Kom 1. november du gå inn igjen i aksjemarkedet. Og hvis youâ € ™ re ikke er i markedet, youâ € ™ re ikke å ta markedsrisiko.

 Andre kalendereffekter inkluderer

  •  Januar Barometer: Hvis 500 S & P i januar, ita € ™ ll lukke år høyere enn den åpnet. Siden 1950 har denne linjen en lesning nøyaktighet på 90 prosent.
  •  PresidentA € ™ s Tredje året: Siden 1939 er det tredje året av en presidentperiode alltid en opp år for Dow. Faktisk, den eneste store ned år i det tredje året av en presidentperiode var i 1931.
  •  Presidentvalget Cycle: Wars, nedgangstider og fallende markeder har en tendens til å starte i de to første årene, mens velstand og bull markeder har en tendens til å skje i de andre to årene. Siden 1833 de siste to årene av en PresidentA € ™ s sikt produsert en akkumulert nettogevinst i Dow med 718,5 prosent, mens de to første årene produsert 262,1 prosent.

 Hirsch og andre har oppdaget mange andre kalendereffekter. Hirschâ € ™ s årlige Stock Traders Almanac publiserer vinne en av de tre store indeksene stiger eller faller på en hvilken som helst dag i året. Almanakken baserer sin informasjon om hva som har skjedd siden januar 1953, hvor indeksene på disse datoene.

 Statistikere dona € ™ t måle alle enige på nøyaktig hvordan sesongeffekter. Sesong statistikere kranglet med hverandre om saker store og små. Hvis du har et talent for statistikk og for vurdering av tilgjengelige teknikker, kan du enkelt tjene ved å konsultere sesong studier eller gjennomføring av din egen.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha