Slik skaffer en utleietillatelse bruk og Philadelphia, Pennsylvania

 I Philadelphia, er bedriftseiere må betale et belegg skatt og bruk, som er en skatt på kommersiell bruk av fast eiendom. Hvis du eier en bedrift som er i en kommersiell regulert eiendom, må du få en tillatelse til å betale for bruk og belegg skatt. Men hvis virksomhet er basert i et bolig regulert eiendom, slik som å bygge et hus eller leilighet, må du få en tillatelse til å betale bruk og belegg skatt.

 Instruksjoner

 Last ned registreringsbrukerlisens fra Philadelphia City området.

 Gi kontaktinformasjon. Gi den juridiske adressen til eiendommen, samt navn, telefonnummer, faksnummer og adresse på eieren av eiendommen. Oppgi navn, firmanavn, telefonnummer, faksnummer, e-postadresse og postadresse. Indikere ditt forhold med eieren av eiendommen.

 Gi opplysninger om eiendommen. Under aggregering av anvendelser, indikerer den nåværende bruk av bygningen. Dersom bygningen er multi-bruk, gi en forklaring på bruken av hver etasje av bygningen. Under den foreslåtte bruken av seksjonen / Space bygningen, som angir etasje i bolighus du ønsker å bruke som en kommersiell plass. Under "Kort beskrivelse av Arbeid / Change" overskriften, beskrive den foreslåtte kommersiell bruk av eiendommen. Signer og dater bruk av registreringen tillatelse.

 Filen din bruk tillatelse registrering med departementet for lisenser og inspeksjoner av City of Philadelphia. Kostnaden for å sende inn en påmelding bruk tillatelse avhenger av om boligkomplekset er et bolig en, to eller flere familie, men kan variere fra $ 60 til $ 110. Betaling må gjøres med sjekk eller postanvisning betales til "City of Philadelphia."

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha