Slik søker for Free State kriminelt rulleblad

 Flere etater eksisterer som lar deg søke kriminelle poster gratis. Noen gi en begrenset mengde informasjon, mens andre rapporterer all informasjon som er offentlig posten. Du kan søke etter ditt eget opptak eller noen andre hvis du har riktig legitimasjon kreves av rapportering byrå. De fleste stater tilbyr informasjon om sex lovbryteren steder med begrenset tilgjengelig informasjon om den spesifikke lovbrudd.

 Ting du trenger

 Forfatter Navn

 By, fylke eller stat hvor postene er holdt eller lovbrytere

 Omtrentlig alder av gjerningsmannen

 identifikasjonsinformasjon

 Innhenting kriminelt rulleblad

 Gå til nettstedet Vine Link og klikk på staten du ønsker å søke. Skriv inn navnet på den personen som filene du vil vise, og omtrentlig alder på personen du leter etter. Du kan vise informasjon om lovbrudd og straffeutmålingen gratis, samt hvor gjerningsmannen er i varetekt, eller når og hvor den ble utgitt. Du kan også registrere seg på nettstedet for å bli varslet når det er en endring av status for en bestemt sak. Victim Informasjon og melding Everyday, eller Vine Link, er en nasjonal organisasjon som tillater publikum å skaffe pålitelig og tidsriktig informasjon om straffesaker og varetekt status lovbrytere .

 Ta kontakt med en politimyndigheter for å be om en gratis kopi av din egen rulleblad av National Clearinghouse på kriminalitet, eller NCIC. Vær forberedt på å gi dine fingeravtrykk og annen identifikasjon. Dine NCIC poster kan ikke hentes av andre enn en politimyndigheter. Du kan vise informasjon og få en kopi når du presenterer riktig identifikasjon.

 Du har rett under offentlighetsloven for å få tilgang til fylke, stat og føderale kriminelle og stoppe informasjon i USA tinghuset i fylket der lovbruddet ble begått, og de fleste bibliotekene høyre er åpne for forskning om du har grunnleggende informasjon om en rettssak. Dette kan ta tid. Det finnes også online byråer som kan gi begrenset informasjon gratis.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha