Slik skriver du ut en påstrykningspapir

 Du kan lage unike stoff kunst for din familie, team eller selskap med bare din datamaskin og en blekkskriver. Med påstrykningspapir papir, kan du skrive ut tilpassede skisser for et element av stoff. Påstrykningspapir papir er spesielt dekket med en peel-off backing, og ulike papirer kan skrive ut på påstrykningspapir for ulike vevstyper.

 Instruksjoner

 Velg riktig jern på overføringspapir for skriveren og stoff. For eksempel, hvis du har en blekkskriver du bør bruke et stoff transfer papir som er beregnet for blekkskrivere.

 Velg eller lage kunstverk som skal skrives ut. Du kan skanne kunstverk, laste overføringsprosjektet på vev fra Internett eller lage ditt eget arbeid av digital kunst. Du kan bruke en rekke programvare, for eksempel et bilde editor. Hvis du forbereder tekst og bilder, kan du bruke et tekstbehandlingsprogram.

 Skriv ut en forhåndsvisning av kunstverk på den vanlige skriverpapiret. Fortsett å gjøre justeringer og utskriftsforhåndsvisninger på vanlig papir før du er fornøyd med hvordan arbeidet ditt ser ut.

 Kontroller retningen på dine gjerninger. Dette er spesielt viktig for kunstverk som inneholder tekst, fordi kunstverket vil bli returnert når du stryker på. Selv om det ikke er noe tekst på arbeidet ditt, er det alltid en god idé å sjekke retningen. Hold kunstverk trykt opp et speil, og hvis det virker bakover, snu eller "omvendt" kunstverket med den valgte programvaren.

 Velg den høyeste dpi innstillingen for skriveren og riktig innstilling for papiret på overføringer. Hvis du er usikker, bør du sjekke transfer papir instruksjoner om stoff eller håndboken for skriveren.

 Laste påstrykningspapir papir i papirskuffen eller mate overføring papirrullen i skriveren på stoff. Pass på at utskriftssiden på den blanke siden --- --- er orientert i riktig retning for skriveren og papiret ikke er krøllete.

 Skriv ut kunstverk på overføringspapiret vev. La blekket tørke nøye kuttet og deretter forsiktig overføre, slik at ca ¼ tommers rundt kanten. Stryke overføringen på elementet med strykejern ved å følge instruksjonene som følger med overføring papir.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha