Slik spiller en Windows Media Video WMV-fil på en TV

 Så du har en stor videofil til WMV-format og du vil vise på din store nye HDTV? Windows Media Video-filer fungerer med Windows Media Player og kompatible programmer. Windows-brukere kan oppleve at dyrt hjemmekino er i WMV-format. Pedagogiske, gratis og betalt video noen ganger kommer i WMV-format. Det finnes flere metoder for å vise disse filene på TVen, avhengig av datamaskinmodellen og TV-tilbehør tilgjengelig.

 Ting du trenger

 Xbox 360

 PC

 TV

 DVD-spiller med støtte WMV

 Laptop

 Instruksjoner

 Koble datamaskinen direkte til TV-en. Noen datamaskiner har en videoutgang evne. Sjekk din datamaskin og TV-manual for video inn- og ut-parametre. Kjøp riktig kabel for å koble datamaskinen til TV-en og bruke den som en ekstra skjerm for å se WMV video og annet innhold.

 Kopier WMV-fil til en USB-stasjon og spille på dashbordet Xbox 360. Xbox 360 støtter WMV-filer. Kopiere filene til en USB-stasjon eller en ekstern harddisk for å overføre dem.

 Kopiere filene til en DVD. Noen DVD-spillere har WMV kompatibilitet. Ta kontakt med din DVD for å se hva DVD-spilleren er kompatibel videoformater. DVD med støtte WMV vil ikke kreve konvertering, kopiere filene til en data-DVD for avspilling.

 Last ned og installer Windows Live Movie Maker. På tidspunktet for publiseringen av dette programmet er tilgjengelig. Den lar deg bruke en eller flere WMV-videoer til å lage en komplett film og deretter brenne filmen til en DVD for avspilling på DVD-spillere.

 Hint

 Xbox 360 vil spille de fleste formater med den nyeste oppdateringen og gjør det svært praktisk å se filmer på.

 Noen DVD-spillere lar deg brenne DVDer med WMV-fil på den, er det lett å gjøre.

 Mange eldre TV-er vises ikke PC-bilder riktig, men du kan redusere native oppløsning på PC-en din for å bedre TV-bilder.

 Brenn DVD med WMV-filer er ulovlig hvis WMV filen er beskyttet av DRM.

 Watch DRM WMV-filer uten lisens er ulovlig.

 WMV-filer har ofte høyere oppløsninger mens en eldre TV-er støtte. Du må kanskje resample en video for å gjøre det arbeidet dette kan ta lang tid.

 Hvis du kobler datamaskinen til TV-en, må du kanskje installere kortet lydkabler til TV-lyd.

 Sørg for at alt utstyret er konstruert for tilkoblingen du bruker, og arbeider med spenning / strøm eller korrigere / motstand kvalifisering. Generelt vil enheter manualer gi veiledning om tilkoblinger hvis mulig.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha