Slik viser utetemperaturen i en bil

 De fleste moderne biler er utstyrt med temperaturindikator målere eller langs dashbordet eller i et hjørne av speilet. Disse målerne viser utetemperaturen i bilen. En romtemperaturføler er anordnet utvendig på motoren og overfører informasjonen til den fremvisningsindikatoren. Fordi det sirkulerende auto skape Wind Chill effekter, er sensoren kalibrert og plassert i områder hvor det er lite eller ingen vind. Hvis bilen din ikke har disse enhetene, må du bruke et annenhåndsmarked temperaturmåler installere selv.

 Ting du trenger

 Automatisk visning av temperaturmåleren og sensoren Aftermarket

 Vinyl og rene filler

 Skrutrekker

 Instruksjoner

 Bestemme plasseringen av temperaturmåleren sensor må installeres utenfor bilen. Bruksområder omfatter i brønnene av hjulet, langs rennene på taket eller sidene, eller bare i løpet av en trestamme.

 Spray rengjøringsmiddelet på vinyl dashbord skjermen, der måleren må være installert. Bestemme plassering basert på plass og lett å se skjermen. Tørk av instrumentpanelet med en klut for å klargjøre den for visning måler. Monter skjermen gjennom Gauge Kit monteringsmetoder. Vanlige fremgangsmåter omfatter klebrig klebemiddel på undersiden av måleren, borrelås eller skruer.

 Installer temperatursensoren til ønsket sted utenfor bilen. Vanlige metoder for installasjon omfatter skru bunnplaten utenfor, klips eller lim basert lim.

 Slå på måleren skjermen og følg instruksjonene på skjermen for å kalibrere sensor for skjermen. Sett måleren til ønskede innstillinger, Celsius eller Fahrenheit.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha