Smart skalering med SketchUp Dynamics Components

 Dynamiske komponenter utformet for å svare på en intelligent måte å skaleringsverktøyet er det nærmeste ting for ekte magi som tilbyr SketchUp. I stedet for å strekke og få alle forvrengt når du må skalere dem, de delene som er ment å endre dimensjonene, gjøre; de andre deler ikke.

 Senteret Bildet viser hva som skjer når du skalerer en ikke-dynamisk komponent vinduet for å gjøre det større. Se hvordan rammen strekker? Bah. Bildet til høyre viser den dynamiske versjonen av det samme vinduet. Det blir større når man skala, men rammen forblir den samme tykkelse. Det er smart nok til å vite at bare enkelte deler av bredere bør få når du skalerer.


 Det er en annen måte som DCs kan skalere smart: ved å legge til eller trekke brikker som de blir større eller mindre. Dynamiske trapper er et perfekt eksempel. Hvis du bruker skaleringsverktøyet for å forstørre trappen, legger trapp trinn i stedet for hyller:


 Du kan klikke på verktøylinjen Dynamic Components, som er en raskere måte å arbeide med DC enn stadig bruker menylinjen. Bare velg Vis → Verktøylinjer → Dynamic Components, og du er ferdig.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha