Smarte ting å sette i et hjerte kjede

 Et hjerte kjede er et smykke som bæres rundt halsen. Det finnes to typer hjerte kjeder som du kan sette ting: en hjerteformet medaljong med et hult senter eller en gjennomsiktig hjerte kjede som kan ha spesielle elementer plassert i det våte før innstillingen klar harpiks. Når du gir en kjær som en kjede, vurdere noen ideer for å inkludere i kragen for å gjøre det virkelig spesielle.

 Blomster

 Du kan sette friske blomster eller tørket enten inni ditt hjerte medaljong eller anheng harpiks. Å tørke en frisk blomst, plasserer blomst hode forsiktig på en bokside, deretter lukke boken og stable flere andre bøker på toppen av det. Etter ca to uker, er blomsten tørket og klar for plassering i et hjerte kjede. Forskjellige blomster bære forskjellige betydninger og tjene som et visuelt tiltalende midtpunktet.

 Hair

 Et utdrag hår fra din kjære kan holdes inne i en medaljong i form av hjertet. I viktoriansk tid, holdt mennene små mengder av hår sine elskere inne i en medaljong som et symbol på deres kjærlighet. Enkelt ta en liten prøve av hår fra din elskede, knytte et stykke bånd rundt det i en bue og plassere den i ditt hjerte medaljong.

 Candy

 Candy er en morsom og smart spill ting å sette inne et hjerte anheng harpiks. Bare ta deg godteri av valget og legg den i den våte resin blandingen mens den fortsatt er i formen i form av hjertet. Vær kreativ med den type godteri du bruker; noen ideer inkluderer gummy bjørner, hjerteformet godteri og gelé bønner. Ikke bare er det en morsom og kreativ måte å uttrykke din personlighet, men la andre få vite hva din favoritt type godteri er.

 Kjærlighet notat

 Et ord av kjærlighet kan brettes og plassert den inne i en medaljong som en påminnelse om din kjærlighet for brukeren. Øv den lille skriften på et stykke skrap papir før du skriver notatet og brett den. Alternativt kan du be partneren din om å skrive et romantisk kjærlighet notat for deg å bære.

 Krystaller

 Chips og små krystall perler kan settes inn i de to hjerteformede medaljonger og harpiks hjerte halskjeder. Du kan velge en krystall som matcher fargen på øynene dine, eller som et spesielt preg, ta kontakt med din birthstone og plassere inne i hjerte kjede.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha