Smile viktig faktor for å vinne en kvinne

Et stort smil vil fortelle en kvinne mye om deg: du er utadvendt, du er vennlig, og du er, og hun vil ikke føle seg truet av deg. Når du smiler til en kvinne, er hun sende melding om at du har lagt merke til, og hun bør vite at du er interessert i det. Hvis en kvinne smiler til deg, er hun sende den samme meldingen.

Alltid tilbake smilet til en kvinne med å fortelle deg at du er vennlig, ukomplisert og tilgjengelig. Når du tar kontakt med en kvinne øye, bør du følge den med et smil. Hvis du ikke liker det du kan se ham sint, dum, eller en dust! Du prøver kanskje å forbli "kult" å holde en rett ansikt, men kvinner ikke ønsker at en kvinne ønsker en hyggelig fyr, tilgjengelig å smile til henne og gi henne en tommel opp. Smil er å fortelle en kvinne at du er interessert i det. Hvis en kvinne returnerer både kontakt gester øyet og smiler du vet at du igjen et inntrykk. Du har en ganske god sjanse for å lykkes når det allerede har gitt godkjenning til å lukke. Det er viktig å smile på kvinner, og det er også viktig å smile mens det venner og fremmede. Hvis en kvinne er å se ham, og ser sin positiv måte, vil hun se det som en fyr som kjenner en god tid. En kvinne ler og koser varsel. Hun vil se ham som en fyr som ville være morsomt å gå ut og bruke en god tid.

Hvis du ikke er trygg smil, øve hver dag foran speilet, eller bare smile til folk du tar kontakt hele dagen. Du vil raskt føle deg godt om sine smil, og reaksjonene du får fra å være snill.

For din suksess med kvinner!

Harold Ortiz

Hvordan å erobre en kvinne

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha