Snakk med barna om skilsmisse

Når en skilsmisse oppstår, og det er små barn involvert, kan de føle seg sint, trist, redd, eller til og med dårlig samvittighet for å tenke at årsaken til skilsmissen var deres feil.

Separasjon ikke knekke familier

Familie separasjon er vanskelig på alle. Hvert år tusenvis av barn over hele verden er berørt av denne hendelsen eller skilsmisse av sine foreldre. Dette kan øke risikoen for barnesykdommer og akademiske problemer, fedme og selv astma. Imidlertid er separasjonen i seg selv ikke det forårsaker problemene. Konflikten mellom foreldrene og mangel på sunn kommunikasjon i seg selv føre til det.

Du tenker kanskje at såret følelsene til sine foreldre eller rope og irettesette ham. Men det er alltid bedre å snakke med dem og vet hvordan de føler. De kan ikke være klar over at de føler seg dårlig om skilsmisse, og de kan være lurt å snakke med deg om det. Her er noen ideer som kan hjelpe:

Du kan be dem om å skrive et brev og fortelle henne hvordan du føler deg. Be dem om å tegne et bilde for å fortelle deg hvordan de føler. Snakk med dem alene og starte en samtale.

Du vil føle deg bedre etter å ha snakket med dem, men noe veldig viktig ting å remarcarles er at dette ikke vil endre situasjonen for skilsmisse i familien der. Kanskje jeg kan hjelpe dem å overvinne dette stadiet, absolutt, men det vil ikke endre ting med mindre foreldrene så bestemme.

Også uttrykke dine følelser om skilsmisse er å hjelpe deg å føle deg bedre, og kan gi et hint til foreldrene for å bli bedre forstått med barna etter skilsmissen.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha