Snakker og skriver på Android-telefoner

 Android-telefonen er en svært nyttig funksjon, men noen ganger du ikke kan ha begge hender fri til å bruke. Heldigvis så lenge du navigere til høyre for søknaden, kan du snakke til telefonen for å skrive inn tekst. Avhengig av teksten du ønsker å delta, kan det være mye raskere enn å skrive. Android stemme til tekst system krever en aktiv Internett-tilkobling og aktiveres ved mikrofonen ikonet på Android-tastaturet.

 Instruksjoner

  •  1

 Slå Wi-Fi på telefonen eller mobilnettverkstilkobling. Du må være aktivert for å bruke denne talen til tekst-funksjonen på telefonen. Du kan aktivere en Wi-Fi-nettverk eller mobilnettverkstilkobling gjennom innstillinger eller desktop widget menyen.

 2

 Åpne Android-applikasjonen som du vil bruke stemmen til tekstsystem.

 3

 Trykk på tekstfeltet er ønskelig.

 4

 Trykk på mikrofonikonet i nedre venstre hjørne av tastaturet.

 5

 Snakk i telefonen.

 6

 Trykker du på "Done" når du er ferdig med å snakke. Teksten skal vises i ønsket felt. Hvis det er feil, kan det være lurt å redigere dem for hånd.

 Hint

 Hvis du trenger grunnleggende tegnsetting, kan du si navnet på ønsket symbol mens du snakker. Videre er både "utropstegn" og "utropstegn" akseptert.

 Bruk ikke telefonen mens du kjører. Selv om stemmen til tekst reduserer mengden av tiden du trenger for å tilbringe ser på skjermen på telefonen din, er det ekstremt farlig å kjøre mens du bruker telefonen i noen kapasitet.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha