Soledad solidaritet

I dag er fenomenet Solitude, er en hverdagslig ting i livene til folk. På grunn av tempoet i livet, ikke folk dyrke vennskap, familiebånd og andre som konsolidere sosiale sirkel! Akkurat som den sanne og oppriktige vennskap er vanskeligere å finne, som i dag, bilag du har, og ikke for hva de egentlig er som person, som menneske. Vi lever i en verden der materialet er alle viktige og hvis du har dette nesten alltid være omgitt av t sub-dominerte vesener, som venner sier, eller enda verre, din familie !!

Selv ikke alene i denne type situasjon, i mange tilfeller kan du ha alt, men innerst inne, føler du solen og slutt. Dette er grunnen til at vårt samfunn er i tilbakegang, mer og mer. Og våre unge og ikke fullt så unge, de ikke elsker og respekt for livet, så vi kan ikke kreve respekt og elske din neste. Det moralske kvalitet, kan vi holde dem, for å gjøre en bedre verden, hvis de har vokst opp blant ensomhet og sosial eller familie likegyldighet. Hvordan kan vi be om noe, har vi ikke gitt at bare en viss prosentandel av mennesker, har barna vokst. Og smertefull! Du ser at denne prosentandelen avtar over tid, som ofre for andre vesener, som har levd midt i en åndelig ensomhet, vet han ikke betydningen av å være støttende. Fordi de har en feil begrepet definisjon, der de planlegger å være støttende det er å gi noe materiale og nå! Nei, dette er ikke sant !!!!! Det er mange måter å være støttende. Vi kan nevne flere, for eksempel: emosjonell solidaritet; når noen går gjennom en dårlig tid, hvor det har blitt påført tap eller brudd i sitt hjerte for drapet på en kjær, går gjennom en breakup og mange ting relatert til det emosjonelle. Broderlig solidaritet gi trøst og støtte fra familien, vesener som uansett grunn, er i contrapié beslutninger, som har definert sine mål i livet, det blåser. Åndelig solidaritet; vise støtte som å gjøre riktig, fører dem i en målt måte og ikke krenke deres tro eller meninger. Og mer ...... ..

Det er viktig å understreke at alt er mulig hvis du ikke ønsker å gjøre en forskjell. Alle, på et tidspunkt vi sa: Hvis det er Guds vilje, så gjør det! Ikke begynne å se mye mindre ansvar og la ham at byrde på ham. Snarere er feilen vår, avgjørelsen er på oss. Det han ikke straffer noen, heller ikke problemer. Det demonstrerer til oss hver dag, med hver soloppgang, den vakre kjærlighet til oss og minner oss om at vi ikke er alene. Han er alltid med oss, og vil alltid være der for å støtte oss og veilede oss på rett spor, hvis vi tillater det.

Fortsett ...........................

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha