Som Auto Destroy My Blog I 10 dager eller mindre

 Dele denne informasjonen med dine venner på Facebook og Twitter porfa !!!

 Velkommen tilbake, hvis du er ute etter å starte en bedrift fra hjemmet eller lære å markedsføre som allerede har klikk her

 Som å miste dine følgere på bare 10 dager

 Blogging kan virke vanskelig, og det er mange forskjellige ruter til å bygge en vellykket blogg. Men det er noen fallgruver som du må unngå. Dvs. du vil miste dine tilhengere i løpet av dager. Lagre disse 10 tingene på listen over "don'ts" hvis du vil ha en vellykket blogg, eller bruke dem hvis noen grunn du trenger å ødelegge bloggen din raskt.

 1-publiserer artikler med dårlig grammatikk og stavefeil

 Tror ikke "Å, de vil ikke innse en liten stavefeil." Du tar feil. De vil. Og i stedet for å gi verdifulle kommentarer i kommentarfeltet, husker du av dine feil. Så aldri tilbake til bloggen din. De tror du er en ape, treffer ansiktet på tastaturet og deretter lagt ut på Internett.

 I realiteten vil en ape treffer ansiktet på tastaturet på datamaskinen har flere tilhengere enn deg hvis du holder publisere artikler med dårlig grammatikk og rettskrivning. Vennligst redigere!

 2-Post elementer med dårlige overskrifter

 Overskriftene er alt, de er det som tiltrekker folk til å lese artiklene dine. Ingen gode overskrifter, ingen vil ønske å lese artiklene dine. Tenk på det, ville du være interessert i en artikkel med tittelen "Den lærdommen jeg har lært i løpet av min reise i utlandet" eller en annen kalt "5 ting du aldri skal gjøre i et fly?" Dine overskrifter kan gjøre eller ødelegge bloggen din.

 3-ha for høye forventninger

 Du kommer ikke til å ha tusenvis av besøkende til bloggen din umiddelbart. Det er ikke mulig. Veksten i bloggen din vil ta tid, og du vil bruke flere forskjellige design og noen andre elementer som ikke er verdt å huske at vi skrev. Hvis du venter på din blogg for å være perfekt fra start, skjedde ikke.

 4- Ikke legg bilder i artikler

 Folk elsker bildene, ønsker å se hva de leser. Bildene er som smykker for bloggen din. Det er mange steder på internett for gratis bilder, og når du begynner å tjene penger på bloggen din, kan du kjøpe bilder å sette på bloggen din, i artikler eller hvor som helst.

 5- Har du ikke en adresseliste

 Hvis du ønsker å tjene penger på bloggen din, trenger du en e-postliste. Først, folk ønsker å få kontakt med deg som blogger, egentlig. Du ønsker å vite bedre. Også disse menneskene er de du ønsker å tjene penger på tilbud for å endelig være i stand til å tjene litt penger. Adresselister kan også øke trafikken til bloggen din, sender et nyhetsbrev annonsere dine nyeste artiklene, etc. Folk klikker på linken tilbake til bloggen din, lese artikler og få fornøyde. De vil bokmerke bloggen din i mappe "favoritter" mens du leser og drikker kaffe tidlig om morgenen før du går på jobb. Under lunsj og middag vil også bli venter din epost ivrige etter å lese de nyeste verk. Å ha en e-postliste er en vakker ting.

 6-ha for Widgets

 Selvfølgelig widgets er kult og alt, men hvis du har for mange i bloggen din, er som å holde et neonskilt til fem centimeter av ansiktene til dine følgere, ropte: "Se på meg!" "! Bloggen! ""! Dette er en kul blogg! "Les meg, lese meg, lese meg! Hvis du har mye av widgets som overskygger det faktiske innholdet i bloggen din, vil folk forsvinner. Langt, langt unna. Fortsette med de mest imponerende og sørge for å holde resten av dine enkle blogg widgets. Hvilket bringer oss til neste punkt.

 7-Malo Å ha et webdesign

 Hvis du har en dårlig utformet nettsider, har du en kopp forferdelig rebound. Folk klikker på tittelen på artikkelen din med interesse og nysgjerrighet. De kjører skriker i skrekk etter å ha sett utformingen av bloggen din. For mange farger, neon tekst på svart bakgrunn, eller tekst widgets og overalt er ting du ikke vil ha på bloggen din.

 Åtte-No legger konsekvent

 For Google finner ut at bloggen din er i live, må du hele tiden skrive. Hvis du legger ut to ganger i uka, deretter to måneder senere 3 ganger om dagen i en uke; Google ikke vet hva de skal gjøre med, hvis ikke får på side # 52 av Googles søkeresultater. Prøv å konsekvent legge selv om det er bare en gang i uken. Gjøre det hver uke. Hvis det er en gang om dagen, gjør hver dag. Minst lærer konsistens.

 9-ikke involvert med sosiale medier

 Hvis bloggen din ikke har Facebook eller Twitter, er du patetisk. OK, det er en spøk. Du er super patetisk. Sosiale medier kan være en hodepine til tider, men hvis du ikke får involvert, gå med mindre disse tilhengerne måtte ha. Sosiale medier er en flott måte å markedsføre bloggen din og folk vil besøke. Så med mindre du ikke vil at bloggen skal være et spøkelse, registrere deg for media.

 10-ha for mange annonser

 Det finnes ingen bedre måte å fortelle dine etterfølgere at disse blogging bare for penger til å ha en rekke annonser på sidene dine. Dette kan faktisk ha motsatt effekt, siden annonsene gjør holde folk på bloggen din. Plasser annonser strategisk rundt bloggen din og la din store innholds gjøre resten.

  

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha