Som en kvinne elsker 5 elementære trinn

En aldri be om unnskyldning

Aldri bekymre deg for når du snakker med en kvinne, fordi du vil se i ansiktet, men det vil bli oppfattet i tonen i stemmen din, og være et klart tegn på engstelse, som for de fleste kvinner er en anti-stimulant.

2 Viser strategiske svakheter

Dette trinnet er valgfritt når det kommer til å elske en kvinne, men kan øke hastigheten forførelse. Hvis du er naturlig svake, bedre hoppe over dette trinnet, eller lære å kontrollere disse uønskede svakheter, se på denne siden for det: og erobre dine skyhet enn kvinner. For menn med mer maskuline karakter, små tegn på svakhet og følsomhet de vises ærlig, romantisk, ufarlig, og nærmere den feminine begrepet "The One". Alle kvinner frykter menn til en viss grad. Jo mer feminine hun er, er det mer nødvendig dette trinnet. Hemmeligheten for å fullføre dette trinnet er å bøye sannheten litt. Ikke snakk om samlivsbrudd med venninner eller ting som egentlig er følsomme om det eller mister kontrollen, og du vil være for svak. Det er som å danse, er det din jobb å styre ballen. Tror ikke du lede en trist og deprimerende samtale. Legg den maskuline side til kvinnespørsmål. En god idé ville være å si noe sånt som "Ja, jeg så The Notebook. Jeg likte hvordan det ikke ble betalt da han så henne med en annen mann. "

Gi nok plass 3

Det er mange ting om deg at hun ikke liker. Gi det tid til å glemme disse tingene og fantasere om de gode tingene som du har å tilby. Hvis du ikke gir tid og begynner å forfølge det, gir du bare en som ikke liker med deg.

4 Gjør henne til å le

Jeg mener ikke å gjøre henne til å le og å være en klovn og iført altfor klønete eller dumme. Det er et faktum at når en kvinne ler føles mer avslappet og reduserer sitt forsvar.

5 Tócala

Kjærtegne hender, hår, skuldre, ankler og rygg. Ikke alltid vente for henne å gjøre det først. Hvis hun ikke liker, er det et faktum at hun vil gi deg beskjed. Men berøre noen forteller du liker og finne attraktive; også du er rimelig trygg på deg selv. Og disse tingene vil definitivt bli tiltrukket av deg. Hvis du er usikker på hvordan du skal oppnå den situasjonen å kjærtegne henne, eller hvis du føler deg utrygg å gjøre det, kan du sjekke nettsiden: hvordan å erobre kvinner.

Dette er tips som etter å ha lest dem bli en del av deg, hvis du ønsker å vite alt som er å vite om hvordan å plukke opp kvinner gå til denne siden forførelse av kvinner med hundrevis av tips og forklaringer som kan utfylle denne artikkelen.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha