Som vinne tilbake din Ex, nøkler til å gjøre din ex kommer tilbake til deg

Relasjoner kan ende av mange grunner, men den vanligste årsaken til bruddet er vanligvis når begge medlemmer av paret ser ikke for seg en fremtid sammen og forholdet begynner å bli anstrengt ledende argumenter og kamper før det til slutt ender.

Men hvis du har skilt, og du føler at denne beslutningen er irreversibel, fortvil ikke. Selv om ikke det er en løsning for de fleste ekteskapelige konflikter og så skal jeg dele med deg de viktigste nøklene til å forstå hvordan du klarer å vinne tilbake din ex.

1. Respekter deres beslutning om å avslutte forholdet

Hvis kjæresten din har uttrykt ønske om å avslutte forholdet, selv om du føler deg veldig trist, er det svært viktig å respektere deres beslutning, og ikke motstå. Ikke prøv å endre dine tanker for verden.

Det første steget du må ta, selv om det høres selvmotsigende, er å akseptere hans avgjørelse om å avslutte forholdet. Dermed vil hun reagere uventet selv lurer på hvorfor du akseptert denne beslutningen. De selv sammenlignet med reaksjonen fra andre par sist.

2. Ha det gøy

Hvis du tror at etter pause kjæresten din vil tigge deg til å komme sammen igjen, glem det, vil ikke dette skje. Du må gå videre med livet ditt, selv om du føler deg trist og vondt.

Øv på aktiviteter du liker, kan være å lese, en hobby, trening, etc. Nyt livet, komme og ha det gøy med venner. Har ikke recluyas hjemme å vente på noe som ikke vil skje, sosialisere og vise din ex at du gå videre med livet ditt.

Etter at de har vært separert, det verste du kan gjøre er å trakassere din ex-partner. Ingenting i verden du ringe på telefonen, forfølgelse eller prøve å kontakte henne gjennom sosiale nettverk.

På dette stadiet er det svært viktig at din ex har sin egen plass å reflektere, tilpasse seg den nye situasjonen og balansere dine tanker og ideer. Ideelt du gi ham en uke fri, og du unngår kontakt med henne i løpet av denne perioden.

Husk: Ingen kvinne liker obsessive, desperate og deprimerte menn.

4. Lag en strategi for erobringen

Når du har gått glipp av tid for din ex kan reflektere og tilpasse seg sin nye situasjon, er det på tide å starte din strategi for å gjenopprette.

Som nevnt tidligere, er det svært viktig at hun vet at du har et aktivt sosialt liv. Du kan også bruke denne tiden fra hverandre for å fokusere på å forbedre din personlige utseende. Det gjør vondt aldri å skape noe nytt med en ny frisyre, kjøpe noen moteriktige klær som passer deg godt og øve øvelser for å tone musklene og miste noen ekstra kilo, hvis du trenger det.

Disse holdningene gjør du tror din ex at du er bedre enn da de var sammen som å gjenforene du vil finne en mer attraktiv mann, sikker på seg selv og på vei mot et nytt liv, hvorfor vil spørsmålet det faktum av å ha forlatt .

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha