Sonoma Reservehjul Beliggenhet

 S-15, en liten lastebil laget av GMC, ble presentert som en modell av 1982. Den ble omdøpt til Sonoma i modellåret 1991, et navneskilt som ble brukt frem til 2003. I 2004 GMC pickup lastebil ble fullstendig redesignet og ringte Canyon. De GMC Sonoma organisasjoner og plattformer med pickup Chevrolet S-10 delt. Sonoma kom standard med en firesylindret motor, men en kraftigere V-6 var valgfritt. Kjenner plasseringen av din Sonoma reservehjulet så vil du være bedre forberedt i tilfelle en nødsituasjon veikanten.

 Ting du trenger

 dekk skiftende verktøy

 Instruksjoner

 Knele på baksiden av lastebilen.

 Peer på og bare frem av støtfangeren bak.

 Lokalreservehjulet er montert på undersiden av legemet mellom rammebjelkene.

 Hint

 For å fjerne reservehjulet fra Sonoma, først finne og fjerne dekk skiftende verktøy bak setet. Sette den koniske enden av skrunøkkel i hullet i den bakre støtfangeren nær innfesting av nummerskiltet. Vri lug skiftenøkkel mot klokken, noe som senker reservedekket. Fortsett å vri nøkkelen til dekket er på bakken. Vipp senterbraketten på reservehjulet og kabelen skyv gjennom hullet i midten av hjulet. Skyv reservehjul under bilen.

 Oppbevar reservehjulet ved å skyve det under baksiden av lastebilen. Skyv hjulet støtte på slutten av reservehjul kabelen i en vinkel gjennom hullet i midten av hjulet. Sett den koniske enden av lug skiftenøkkel i hullet i den bakre støtfangeren. Vri nøkkelen med urviseren inntil dekket er i kontakt med undersiden av legemet. Oppbevar dekkene endrer verktøy bak baksetet.

 Tire skiftende verktøy som ikke er lagret på riktig måte kan bli prosjektiler ved en kollisjon. Oppbevar alltid skifte av dekk verktøy i sin rette plassering bak setet i vanlige kabinettmodeller og bak baksetet i Crew Cab modeller.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha