Spiselige vegetabilsk midtpunktet ideer

 Sentre sette tonen for tabellen. Selv om felles sentre ofte inkluderer blomster, andre alternativer finnes. Hvis du er den kreative typen, som ser potensialet i nesten alt, samlet noen spiselige vegetabilske center for din neste ferie samling. Tabellen er fremdeles vakker, og vegetabilsk midt vil starte samtaler og mater appetitt.

 Muligheten

 En rekke muligheter som du kan gå med en spiselig grønnsak midt i stedet for en tradisjonell blomst midtpunktet. En sommer grill gjør et vakkert bakteppe for din vegetarianer midtpunktet. Fordi frukt center er svært populære som et bryllup midtpunktet, kan det være lurt å plante en dekorativ midtpunktet for øving middag eller noen spesiell anledning. Muligheten til å bruke en grønnsak midt stedet for blomster kan gnist din kreativitet.

 Høst frukt

 Høst frukter som gresskar, squash og gresskar er noen av de fineste sentre for tabellen. For å gjøre en frukt fall midtpunktet, start ved å rense et gresskar; opptre som om du skulle lage en jack-o-lanterne. Spar opp. Sett til side frø for matlaging. Slice grønnsaker som rød og grønn paprika, agurk, squash og sopp falle. Sett dem på grillspyd av tre, tilsett cherrytomater, oliven og ost terninger. Fyll gresskar med ranch dressing. Lim grønnsaker spydene inn i sidene av gresskar. Koker bønner. Sett gresskar på en tallerken og fylle små beholdere med bakte gresskarkjerner. Sett på plate også.

 Grønnsaker juletre

 Tabellen under julehøytiden er ofte like mye en fest for øynene som for ganen. Du kan sette opp din julebordet og lage en liten hule tårn i prosessen ved å lage et juletre midt grønnsaker. For å gjøre dette, kan du kjøpe en Styrofoam kjegle på hobbybutikk. Dekk med plast og holde plasten på plass med noen fancy tannpirker, dytte deg i skummet. Skjær noen grønnsaker som agurk, squash og fersk sopp. Å ha cherrytomater, babygulrøtter og assortert osteterninger i en rekke varianter. Sett fancy tannpirkere i grønnsaker og ost, plassere de tyngste bitene tykkere på bunnen av kjeglen; denne balanserte omsorg. Fyll treet og gjøre en stjerne for treet fra et stykke ost som du kuttet med en cookie cutter i stjerneform. Sette treet i en grunn dekorativt bolle og surround med grønnsaker og dip skiver grønnsaker beholdere.

 Bak glass

 Sentre trenger ikke å være forseggjort å være vakker. Et glass sylindrisk høyde, med noen vakre modne grønnsaker, er grunnlaget for en midtpunktet i beiset bordet for din bakgård grill. Fyll en glassbeholder, som måler ca 4 inches bredt med 10 inches høy med fargerike grønnsaker som avokado med mørk grønn hud, liten sommer squash og tomater modnet. Velge grønnsaker som er små nok til å passe inn i beholderen uten å kutte dem.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha