Søt Halloween Ideer for To jenter og en gutt

 Hvis du har to jenter og en gutt, kommer opp med Halloween kostyme ideer som arbeider sammen for å lage et tema. Tema kostymer kan gjøre barna føler at de er en del av noe sammen, og de kan nyte sin virker på forskjellige deler eller roller. Tenk på hvilke typer interesse av dine barn til å komme og forhandle med søte kostymer.

 Hage Kostymer

 Hvis dine to jenter som blomster og den lille gutten nyter jakt bugs, kombinere begge interesser foran med hage kostyme ideer om emnet. Du kan kle dine to jenter som blomster og gjøre barnet ditt bee summende rundt dem. Jentene kan være lurt å være den samme blomst, eller du kan gjøre en jente en rose og den andre jenta en tulipan. Dekke hodet med kronblader og blader for å gi dem våpen. For din bee, trenger han en svart og gul stripete kjole med vinger og antenner. Hvis du planlegger å trick-or-behandling som en familie, kan du og din ektefelle kle seg som gartnere dekket i skitt og bærer spader rundt gjørmete.

 Cub Kostymer

 To jenter og en gutt kan lage en søt familie av bjørn. Du kan kle dem i samme type dress unge, som alle brunbjørn, eller gjør diversifisert ved å tildele en jente å være en bjørn, en annen datter være en panda og gutten skal være en isbjørnunge . Hvis du ønsker å skille jentene, sette buer på toppen cub hetter som dekker hodet. En drakt unge som dekker kroppen fra topp til tå er også en god måte å holde seg varm mens trick-or-behandling.

 Vegetabilske Kostymer

 Hvis du prøver å innpode en sunn livsstil i hjemmet ditt, har barna kle seg ut som forskjellige typer grønnsaker. Velg grønnsaker som gulrøtter, artisjokker og asparges, og tilordne hvert barn til en grønnsak. Ikke bare denne ideen om søte dress, kan det være lærerikt. Foruten utdeling av en grønnsak med jenter og gutter, fortelle dem om hvorfor denne grønnsaken er viktig for menneskets kosthold. Dette vil hjelpe dem til å forstå deres betydning, slik at de kan føle seg stolt over å være en grønnsak for Halloween.

 Outer Space Suits

 Hvis barna dine er i planeter, stjerner, soler, måner og galakser kommer med søte kostyme ideer som innlemmer deres lidenskap. Du kan lage kostymer slik at de to jentene er planeter og gutten er solen, eller jentene kan være stjerner og gutten kunne være månen.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha