Stamming, hvordan å kurere og oppnå flytende Talking Uansett hvor gammel du er

Du tror ikke du er for stor til å stamming? Vel, tro det eller ei, noen folk som allerede er voksne fortsatt har dette problemet. Mens mange små barn er i stand til å overvinne stamming med eller uten behandling, dette er annerledes for voksne fordi dette har allerede pågått i mange år.

Men dette betyr ikke at du skal gi opp sitt forsøk på å være en god høyttaler, kan stamming korrigeres uansett hvor gammel du er eller uansett hvor lenge du har levd med dette problemet. Den største utfordringen er å forbedre flyten, fordi det innebærer endring av tale. Noen eksempler på disse er rettet mot rask korrigering av tale og flyt av de samme teknikker, så vel som for innhenting av egen forsikringer mot andre.

For å korrigere stamming, er en svært populær teknikk som kalles modifikasjon terapi stamming. Det foregår i fire stadier nemlig: identifikasjon, desensitivisering, modifikasjon, og stabilisering. Legitimasjon, er det første du lærer å gjenkjenne de fakta som får deg til å stamme. I det andre trinnet er det å forstå at dette problemet er forårsaket av ulike årsaker som kan løses ved hjelp av ulike teknikker. Den tredje fasen er anvendelsen av disse teknikkene i hverdagen for korreksjon av stamming.

Den siste etappen er en utvidet versjon av den tredje, fordi du er en ekspert og du stammer fra tid til annen, som vil tillate deg å akseptere en sikkerhet i din person så vel som din selvfølelse. Det er også terapi flyt forme som lærer deg å snakke med folder, basert på avslappet pust, artikulasjon og vokal. Du lærer å puste med mellomgulvet, forsiktig øke spenningen i stemmebåndene når et ord og vokal strekker begynner. Du snakke saktere, men minst dens språk er flytende. Hvis du har en stammende problem, er det viktig at du bestemmer deg for hvilken vei å gå.

Som personlig erfaring kan jeg anbefale noen stamming problem, enten hos voksne, ungdom og barn kan bli korrigert med 100%, siden det er bevist å forbedre flyt i språksystemer som har tjent det til tusenvis av mennesker som lider dette problemet. Noen voksne har slått til elektroniske enheter som er utformet for å endre hvordan høyttaleren hører sin egen stemme. De tre vanligste er forsinket auditiv feedback, frekvens passert maske auditiv og auditiv tilbakemelding.

De to første stammende redusert fra 70% til 80%, og dette er uten bruk av noe trening eller behandling. Ingen studier har ennå evaluert den tredje enheten, men er lovende fordi det kan også bidra til å eliminere dette problemet.

Voksne kan også ta en pille for å bidra til å redusere stamming, som er bedre kjent som Dopaminagonisten narkotika. Problemet med å bruke dem er at det er alvorlige bivirkninger, og stamming er redusert bare 50%. I motsetning til andre lidelser, er det ikke en sikker løsning for å behandle stamming.

Teknikken som brukes i en pasient kan ikke fungere for en annen. Tatt i betraktning at er mye eldre, i stedet for å jobbe på taleferdighet eller bare akseptere, kan du oppnå balanse mellom de to. Som et resultat, blir du en bedre høyttaler med sporadiske stamming.

Foreløpig er det en metode anbefalt av mange eksperter til å korrigere stamming hos voksne, ungdom og barn, kan du finne ved å klikke på linken under.

Å kurere stamming raskt og meget effektivt, klikk på følgende link:

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha