Standard King Size Vs. European Pillow Sham

 putene kommer i fem forskjellige størrelser. Ikke inkludert spesialitet puter for rygg sviller, siden sviller eller de som snorker puter er merket i henhold til hva size seng, de er spesielt dimensjonert for å passe. Putene er vanligvis på grunn av paret med en seng størrelse er rent estetisk, fordi all komfortabel pute vil gjøre for folk flest. Visuelt, kan en liten seng bli overveldet av store puter, mens store senger kan romme større puter som konge eller europeiske puter, og noen ganger begge deler.

 Standard Queen og Puter

 En standard seng pute er 20 inches x 26 tommer og er ideell for en dobbeltseng. To standard puter kan plasseres ved siden av hverandre på en queen size-seng, og tre kan brukes side om side på en king-size seng. En queen-size pute er 20 inches x 30 tommer, og plassere to ved siden av hverandre tilsvarer en queen-size seng.

 King Puter

 King size puter er 20 inches x 36 tommer. To king puter gitt ved siden av hverandre i en king size-seng er laget for å passe godt. Et sett med king-size puter kan brukes alene eller som del av en helhetlig dekorative puter på senga

 California King Puter

 Noen ganger kan du kjøre over en California king bed, som ligger et par inches bredere enn en vanlig konge madrass. En pute for en konge seng California er 20 inches x 40 inches, 4 inches bredere enn en konge pute. California konge ark er bredere enn vanlig konge sengetøy.

 Europeiske Puter

 Også kjent som Euro puter, er europeisk firkantet pute 26 inches x 26 tommer. Noen ganger kalles av sin metrisk størrelse 65 cm x 65 cm, er den firkantede formen på europeisk pute ideelt for å sitte fast. Mens halv liggende i sengen, europeiske støtte puter mid-back.

 Pute Shams

 En humbug er en pute dekorativ pute. Shams kan sammenkrøllet, plissert eller pyntet med frynser. Shams kan komme med dyne settene, eller kan kjøpes separat. En humbug trenger ikke å matche de andre puter på sengen, men det bør være av samme stil og fargespekter. Europeiske puter var Shams størrelse spesielt for puten, som gjør andre størrelser på pute. Vanligvis vil alle de største puter på senga være humbug på det i stedet for et putetrekk.

 Pute Arrangement

 For å gjøre en seng presentasjon som kan måle de som finnes i store skjermer, er mange puter som brukes. Å etterligne denne looken på en king-size seng, plasserer to konge puter i vanlige forretninger pute mot hodet, eller langs toppen av sengen; disse er putene du sove på. Sett tre europeiske puter i Shams puter på forsiden du vil bruke under søvn. Hold øynene går av overlapp en rad med tre standard puter i dekorative shams på forsiden, eller bruke to konge puter i dekorative Shams. Resultatene vil levere tre rader med puter. TOP Den ser ut med mange puter i en rekke former, størrelser og farger som utfyller puten enheten.

 Vurdere

 Mange puter på en seng kan virke feminine, men kan se mer maskuline hvis de mørke eller nøytrale farger er brukt for arkene. Ved hjelp av enkle modeller og dekker stil boks legger også mer elegant resultater. Tar seng putene hver kveld før du sovner kan være en plage; Så, rommene er ofte godt egnet til en stor mengde dekorative puter, fordi sengene brukes sjeldnere.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha