Startproblemer Relais Scooter

 Kjøpe en scooter er en av de beste måtene å spare penger på gass uten å ofre mobilitet. Med riktig stell og vedlikehold, kan en kvalitet scooter gi år med problemfri gratis tjeneste. Det er viktig for scooter-eiere å ha noen grunnleggende feilsøking ferdigheter på stedet for å gjøre det rimeligere og tryggere å holde scooter på veien. Problemer med starteren stafetten, som overfører motorkraften kan stoppe scooter i sitt spor, så det er viktig å vite hvordan man skal løse dette vanlig problem.

 Fra Elements

 For å starte en scooter, må fire ting skje: tenningen må være på, så sørg for at tenningen er i "på" -posisjon. Kontroller at strømbryteren nær høyre håndtaket er i "på" -posisjon. Hvis denne bryteren ikke er slått på scooteren vil ikke starte. Stram den venstre bremsehendelen når du starter scooteren --- sikkerhetssperrer hindrer at scooteren starter dersom bremsen er det ikke. Sist, være sikker på at ble trykket på startknappen. Hvis start stafetten er ikke i stand til å overføre strøm til startmotoren scooter starter ikke, så må du sjekke den første stint.

 Bruk en prøvelampe

 Hvis scooteren ikke starter, kan du bruke en test lys for å sørge for at det er nok strøm. Bruk denne testen lys for å sjekke startstasjonen for å sørge for at det er varmt. Hvis kontoret er varm, er neste ting å sjekke tråden som går fra startbryteren av starteren stafett. Når starteren trykkes test lyset skal spare 12 volt. Hvis testen lyset leser ikke 12 volt startbryteren er sannsynligvis dårlig. Hvis avlesningen er 12 volt, er startreleet bra og du bør sjekke ledningen fra magnet til starteren stafett. Hvis denne tråden er ikke varm, må starteren relé byttes.

 Sjekk Spark

 Hvis scooteren kjører, men starter ikke, sjekk gnist før du gjør noen feilsøking. For å sjekke gnist, må tennpluggen av sylinderen, hold tuppen av tennpluggen mot topplokket og dra motoren rundt. Hvis tenningssystemet fungerer som det skal, bør du se en gnist hoppe over gapet. I fravær av gnisten, må tenningsspole eller det elektroniske tenningsmodulen bli erstattet. Hvis tenn er en god bruk av test lys for å kontrollere at ledningen går fra magnet starter stafetten av starteren. Hvis testen lys sparer utilstrekkelig spenning er startreleet trolig defekt og må skiftes ut.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha