State Ledelse

Snakker litt økonomisk styring i vårt land. Interessant, forslagene fra Executive med hensyn til investeringsprosjekter; både regionale myndigheter og lokale myndigheter. Dette er intet mindre enn "budsjett for resultater". Dette betyr at hver gang du søker om eller er gitt penger til regionale eller lokale myndigheter, må de sende inn evalueringer fra tidligere prosjekter for å finne ut hva som fikk disse resultatene. Jeg synes det er flott at du har til å vurdere disse tidligere prosjekter, for å måle styrker og svakheter i dem.

I min uvitenhet, forsto jeg ikke at det gruvedrift som tjener mer betaler mindre skatt og tjener mindre betale mer skatt. Men analysere og lese litt skjønte jeg at for eksempel: En stor gruveselskap som har en 63% fortjeneste margin, betale 3% skatt ved lov. Og likeledes et gruveselskap jente som har en resultatmargin på 35%, lik lønn 3% skatt ved lov. Dette - takk Gud - staten har forstått dette og utbedre feilen. Godt poeng.

På den annen side president of Congress Daniel Abugattas, sier: "Da ble vi låst i Kongressen, og ingenting er gjort." Reis på full Kongressen til byen Ica. Men jeg vet ikke, det handler ikke om å bruke mer eller mindre, hvis ikke, å bruke godt. Det er, i positive og gunstige forhold for landet. Mr. Abugattas ikke gjøre raserianfall.

Kongressmedlem Mauricio Mulder, er feil når han sier at Fylkesrevisjonen har skylden for forbrytelsene til korrupsjon i den forrige regjeringen. "Han gjorde jobben sin bra," sa han. Han sier regjeringen offisielle, kan du ikke kontrollere deg selv bil. Hva bra. De er nå berettiget korrupsjonshandlinger i den forrige regjeringen. Men pass på, hvis mer enn ti tusen korrupte tjenestemenn i den forrige regjeringen, er det svært vanskelig for denne regjeringen, synker dette tallet til null. Så det er ikke snakk om den tidligere regjeringen; men forut for dette, dette, og det hele tatt.

Første tur til en av de viktigste tjenestemenn. Statsministeren vil reise for personlige grunner. Det er ikke kjent hvor han skulle, men sa at han vil returnere den 6. september. Forutsatt at det ikke lekker, er alt greit. Det ble også sagt at denne turen ikke vil koste en eneste krone til staten.

Det virker som vi er nå den første sosiale konflikten kommer til denne regjeringen. Dette er brygget i Moquegua, mot selskapet Sauder. Og agitatorene blir hørt i gatene som er demagogisk, oppfordret innbyggerne lavt intellektuelt nivå, mot selskapet. Hvordan fikk du håndtere dette fra den utøvende? Det er et mysterium. Når en ny eller en ny Aduviri Pizango vises i dette området. La oss se hvordan det gjelder sin politikk med konfliktforebygging denne regjeringen. Eye Moquegua regional president står bak alt dette. Vi krever at selskapet til å gjøre mer arbeid i området av infrastruktur. En del av hele skattebyrden allerede har, og som han kommer. Når jeg ser disse politikerne - som regional president i Moquegua - Jeg ser og føler, i hans ord, en høy demagogisk tale og en enorm vilje til å figuretismo.

Det er motstridende å tenke at staten har til hensikt å danne produktive bedrifter; fordi staten, snarere er det regulator av private produksjonsselskapene i landet. Ellers staten skulle bli dommer og jury. Mye er sagt om den økonomiske modellen av Brasil. Men Brasil må fortsette vår økonomiske modell og ikke modellen å følge Peru Brasil.

Pedro Perez - representant for coca - sier han er uenig med den voldelige og tvunget utrydding av koka avlinger. Han sier også at staten har aldri bekymret for dem, og så blir tvunget til å selge coca til narkotikasmuglere. Og han sier at staten bør gi dem alternativ crop å slutte å vokse koka. Forstår du? Med andre ord; hvis staten ikke hjelper meg, jeg selger kokain til narkotikasmugling. Og de - cocaleros - ikke sette noe i deres makt for å løse problemet. Det er veldig vanskelig å be litt sunn fornuft til dyrkere; Det er at sunn fornuft er den minst vanlige av sansene.

Jorge Velasquez, president i ucayali, sier at staten ikke følge cocaleros. Ollanta øyet og ting begynner.

Det egentlig ikke betyr: Jorge Velasquez ønsker alternative avlinger; men det er ikke i samsvar med utrydding av kokabladvekster. Men så alternativ der det vokser til, hvis det er avlinger av coca blad? Thing gal ikke? Du må eliminere, å plante noe annet.

For å avslutte denne artikkelen: den nåværende arbeidsminister Rudecindo Vega, sa at på møtene hadde den med CGTP, og handel baser, er verdsette en ny diskurs på deres del. De er ikke lenger vises som radikal i sine sosiale bestillinger. Han antydet også at har dannet "National Labour Council" til dialog med fagforeninger, MSEs, big business og staten. Han uttrykte også sin intensjon om å jobbe ideologize. Dette er hans hovedmål.

Etter å ha lyttet til intervjuet i går kveld på 'Time' N '' Jaime de Althaus, program med dagens arbeidsminister; Jeg kunne se en minister vel som i sin funksjon, ganske frittalende om spørsmål knyttet til sektorpolitikk, og ønsker ham lykke til i sin ledelse.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha