State of Texas samfunnet eiendomsrett med hensyn til skatter av inntekt

 Texas har ingen statlig skatteinntekter som forenkler tolkningen av Texas eiendomsrett i samfunnet. Inntekten til de fleste varer returneres atskilt fra samfunnet i løpet av samfunnet. Felleseie er eiendom ervervet fra startdatoen for ekteskapet til ekteskapet sluttdato. Eiendom ervervet utenfor disse datoene kan være forskjellig, men for skatteformål på inntekt, lese den føderale skattelovgivningen i forbindelse med Texas lov.

 Uavhengig Eiendom Under Texas Law

 Tydelig omfatter eiendom som eies eller krevd av ektefelle før ekteskapet, eiendom ervervet av ektefelle under ekteskapet som en gave eller arv, og utvinning av skader på skader påført av ektefelle under ekteskapet.

 . "Opprettelse av tittelen" regelen er atskilt eller felleseie bestemmer oppkjøpstidspunktet dersom varen er separat eller samfunnet hvis tittelen er overført før bryllupet, er det tydelige ;. Overganger under ekteskapet er felleseie.

 Felleseie i Texas

 I henhold til artikkel 3002 av Family Code i Texas, varer som ikke er særeie er felleseie, og i 3003, er det en forutsetning for eierskap av fellesskapet for enhver eiendom som eies under eller på oppløsning av ekteskapet. Klare og overbevisende bevis er standarden på bevis. Inntektene som kommer fra særeie under ekteskapet er felleseie for skatteformål. Erstatning for tap av inntekter kapasitet under ekteskapet er felleseie i Texas.

 3007 av Family Code styrer Texas fordelene av en ektefelle av den ansatte. Hvis bestemmelsen krever arbeid etter at ekteskapet skal være effektiv, er det beregninger av både interessene til eieren og eiendom eget samfunn i ytelser til ansatte.

 Texas Family Code av forsikringsproduktene av 3008 kontroller. Uføretrygd ment å erstatte inntekten i samfunnet tilhører fellesskapet.

 Seksjon 4202 av familien kode gir ektefeller å konvertere særeie til felleseie når som helst ved avtale. Konstruktiv varsel til en kjøper eller kreditor krever anerkjennelse og opptak skjøtet poster.

 Texas loven tar hensyn til skatt i oppløsningen av eiendom av felleseie ved skilsmisse etter § 7008.

 skatter under føderal lov for Texas innbyggere

 Publikasjon 555 fra Internal Revenue Service fungerer sammen med Texas lov om Texas er din permanent lovlig hjem. Hvis du sender en føderal selvangivelse atskilt fra ektefellen din, må du ta halvparten av inntekten til samfunnet og all din egen inntekt. Husk at inntekter fra særeie under ekteskapet er felleseie i Texas, og føderale skatter. Se seksjon 555 av offentliggjøring av inntekt, fradrag og kreditter.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha