Statistiske analyseverktøy for Six Sigma

 Nummer én verktøyet i beltet av Six Sigma utøveren er den statistiske analysen pakken. Det er den mest brukte verktøy, og det er avgjørende for å fremme Six Sigma-prosjektet fra M fase A og jeg og får deg i C fasen.

 Under Six Sigma prosjektets livssyklus, positur du et praktisk problem i et statistisk problem, å det problemet løse, og deretter forvandle den statistiske oppløsningen tilbake til en praktisk en. Statistikkpakken er tilretteleggerne som tar deg gjennom at transformasjon. Ingen selverklærte Six Sigma profesjonell ville være uten en.

 Statistikk pakker er kompliserte og avanserte teknologiske verktøy som gjør underverker med tall. De er så dyktige og har så mange funksjoner at du risikerer å miste deg selv i dem. Husk hensikten med Six Sigma prosessforbedring. Unngå analyse lammelse og vite når man skal si når statistikken pakken.

 Spreadsheet Add-ons for Six Sigma

 Gjennom årene utøvere lage makroer og add-ons som er spesifikke for gjennomføring av Six Sigma analyse for regnearkprogrammer som Excel. De var - og noen ganger fortsatt er - postet på slipp bokser og e-post mellom medlemmer av samfunnet. Disse ofrene ble brukt som en bred og nyttig for en rekke selskaper har kommet for å bli med dem i add-on-tallet. Slik installerer du bare ett av disse programmene, og supercharges regnearket i en statistikk pakke.

 Programmer slike SigmaXL, QETools, SPCforExcel Stat Verktøy og integreres sømløst inn i regnearkprogrammet. I de fleste tilfeller gjør integreringen regnearket med nye menyfunksjoner og verktøylinjer. Programmene gir også utviklersett som tillater deg å bygge mer tilpassede eller spesialiserte prosedyrer.

 Disse pakkene er designet for å bare jobbe med bestemte programmer, for eksempel Excel. Sjekk med leverandøren for å sikre kompatibilitet med regnearkprogrammet av ditt valg.

 Dedikerte statistiske pakker for Six Sigma

 Du kan bruke hundrevis av etablerte statistiske pakker som Six Sigma utøveren. De fleste har sine røtter i universitets vitenskap og ingeniørutdanninger, og mange er åpen kildekode-produkter som er et resultat av universitetsprosjekter. De kommersielle pakker pleier å være mer generelt, mens open-source-pakker er ofte vippet til noen bestemt område i statistisk analyse eller program.

 Som regel er open-source-programvare vanligvis skrevet på et språk som kan kompileres og kjøres på alle plattformer. Omvendt er mange av sine pakker utformet for en enkelt plattform, selv om den tid, de fleste leverandører støtter de mer populære operativsystemer.

 Av de mange statistiske pakker tilgjengelig, en rekke av sine Six Sigma-spesifikke, organisert og innrettet med funksjoner som er spesifikke for gjennomføring av Six Sigma-analyser. Disse pakkene ofte kombinerer analytiske evner med funksjoner som andre faser av DMAIC syklus, samt støtte prosjekt- og prosessledelse verktøy.

 Poenget med alle dine Six Sigma analyse for å finne den beste måten å forbedre prosessen, slik at du kan gjennomføre disse forbedringene og deretter holde den forbedrede prosesskontroll. Av denne grunn, hjelper business process management software lukke resultatene av analyser og visualisering systemer for gjennomføring og kontroll.

 Minitab er den mest brukte statistikkpakken for Six Sigma

 I sin 16. utgivelse som i utskrift, er Minitab den ledende leverandøren av programvare for Six Sigma opplæring og Six Sigma forbedringsprosjekter; Minitab kan bli funnet i hjertet av analytics aktivitet innenfor de fleste bedrifts Six Sigma programmer.

 Minitab er et komplett, fullfunksjons programvare pakken statistikk, inkludert grunnleggende statistikk, grafikk, regresjon, ANOVA, DOE, SPC, MSA, multivariat analyse, nonparametrics, simulering og mer. Den leveres med nettbasert opplæring, opplæring og ressurser, og inneholder hundrevis av prøven datasett rapport generasjon, og en funksjon for å eksportere til Word og PowerPoint. Den er tilgjengelig i syv språk; Bruke mer enn 4000 universiteter til å undervise statistikk.

 Minitab er strengt tatt et Windows-program.

 JMP fra SAS Institute er også mye brukt i Six Sigma

 JMP er mer enn statistisk analyse, og den har et spesielt fokus på visualisering. Utover rapporter og statisk grafikk, skaper JMP et dynamisk samspill med data - evnen til å se mønstre og trender i store og komplekse datasett. JMP er enterprise-klassen programvare. JMP kjører på Windows, Apple / OSX og Linux-miljøer og har både 32-bit og 64-bit versjoner.

 Nå i sitt 10 utgivelsen, JMP omfatter en familie av produkter, inkludert JMP Pro, med mer avanserte analyser, data mining og prediktiv modellering. I tillegg JMP spesialiserte produkter for kliniske forsøk og genomikk.

 Annen statistikk pakker for Six Sigma

 Dusinvis av statistiske analyse pakker på markedet, både av generell bruk og for å gi spesielle funksjoner for spesifikke analyser. Noen av de andre analyse pakker Six Sigma utøvere bruker sin Statistica, Kronos, Statgraphics, Hertzler og Sigma Flow.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha