Strekkodeleser

Den nåværende verden beveger seg mye takket være forskjellige maskiner som gir mye utføre utallige oppgaver som tidligere var veldig kjedelig og ubehagelig, men med hjelp av enkelte enheter alt blir enklere og raskere; et klart eksempel på dette var de situasjoner i supermarkeder og andre etablissementer der lønn når tid gikk tapt mens personen som skrev ned eller spilt inn kjøpesummen for produktet og i noen tilfeller selv gikk galt kontoer og Han ble betalt mer enn det var, som forsvant takket være gjennomføringen av leserne av bar kode, noe som gjør at tiden til å betale alt mye raskere å bli registrert produktprisen i en kode, og er bare trenger å gå i løpet av sekunder strekkoden til stede i produktet av leseren, pluss prisen er alltid rett, noe som gjør strekkodeleseren er nå avgjørende i ulike virksomheter som selger produkter gjennom nytten sin.

Som du forstår leseren strekkode er et flott verktøy som brukes i mange steder der det går daglig, med noe som allerede er vanlig i samfunnet, og som ser ut som noe enkelt, men de funksjoner som utføres av denne enheten er resultatet av en utmerket teknologisk prosess og folk føler seg interessert i faget, og ønsker å vite litt mer om hva strekkodeleseren kan finne i dette dokumentet grunnleggende informasjon om strekkodeleser .

Når vi snakker om strekkodeleseren, med henvisning til en skanner, som ved hjelp av en integrert laser kan lese strekkoder, og deretter behandle bildet viser antallet kode som representerer en slik kode.

Strekkodelesere presenteres hovedsakelig i to, de vanligste formene er fast, noe som forekommer hovedsakelig i supermarked kassene og den andre er den håndholdt skanner.

Strekkodelesere arbeide gjennom ulike typer tilkoblinger, blant disse er USB, seriell port for WiFi, Bluetooth og det er også mulig gjennom en adapter som er integrert i tastaturet.

De grunnleggende komponenter som følger med en strekkodeleser, er skanneren, en dekoder og et medium som tjener som grensesnitt mellom dekoderen og mottakeren av informasjon, i tilfelle av leseren er de forskjellige typer av forbindelser.

Skanneren leser strekkoden i aksjon, kan du lese hele bildet som tilbys av strekkoden, som er forskjellige barer og mellomrom og deretter gi et resultat eller el-effekt av informasjon til datamaskinen eller reseptoren. Men hovedsakelig medium gjenkjenner kommandokoden er dekoderen mottar bildeskanner simplemnte mens dekoderen analyserer informasjon og sender symboler tradisjonell måte, det vil si tall.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha